Houten letter z kind Playshoes

Houten letter z kind Playshoes
€ 3,59
Voeg een vleugje fantasie toe aan de slaapkamer van je kind met de houten letter Z van Playshoes, ontworpen voor junioren.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 10 of 12 dagen

Beschrijving

Houten letter z kind Playshoes

De Z houten kinderletter Playshoes is een uniek en leuk product dat alle kinderen zal aanspreken. Gemaakt door het bekende merk Playshoes, is deze houten letter ontworpen voor kinderen van alle leeftijden, maar is vooral geschikt voor junioren.

Met zijn kleurrijke, speelse Z-vorm is deze houten letter ideaal om de slaapkamer van je kind te versieren of om het alfabet op een leuke manier te leren. Deze letter is gemaakt van kwaliteitshout en is zowel sterk als licht, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is door kleine handjes.

De houten letter Z voor kinderen Playshoes is ook een geweldige manier om de verbeelding en creativiteit van je kind te ontwikkelen. Ze kunnen hem beschilderen, versieren of gebruiken als basis voor woorden of zinnen. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kind zal zijn of haar creativiteit de vrije loop kunnen laten.

Deze houten letter is ook het perfecte cadeau voor een verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid. Het is leuk, leerzaam en decoratief tegelijk, waardoor het een cadeau is dat kinderen en hun ouders zeker zal bevallen.

Al met al is de houten Z kinderletter Playshoes een kwaliteitsproduct dat plezier en leren combineert. Geef je kind de kans om plezier te hebben terwijl het nieuwe vaardigheden ontwikkelt met deze originele en leuke houten letter.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-427
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1