Under Armour Kleding

Ontdek de sportkledingcollectie van Under Armour. Zorgvuldig geselecteerde modellen ✓ Snelle levering en gegarandeerd de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Under Armour, het ultieme sportkledingmerk

Under Armour is het ultieme sportkledingmerk. Dit Amerikaanse bedrijf, ook bekend onder de afkorting UA, is gespecialiseerd in de kledingsector. Zij is thans gevestigd in Baltimore (Maryland, VS).

Under Armour werd in 1996 opgericht door Kevin Plank, een voormalige voetballer van de Universiteit van Maryland, en een andere voormalige atleet, Kip Fulks.

Het verhaal van Under Armour begint met een T-shirt, ontworpen om atleten een duidelijk voordeel te geven. UA vond een onderkledingstuk uit dat zweet absorbeerde: een vochtafvoerend compressie-T-shirt dat de lichaamstemperatuur regelde. Dit eenvoudige idee is het kenmerk van Under Armour geworden.

Het idee om een T-shirt te ontwerpen van zacht, comfortabel en absorberend materiaal zal een revolutie teweegbrengen in de sportkleding. Met dit nieuwe ademende T-shirt blijft de atleet koel tijdens de trainingen.

Wist je dat de oorsprong van de naam "Under Armour" van dit nieuwe concept komt. Het merk is wereldwijd bekend onder het UA-logo, een U en een A boven elkaar.

Het merk UA begon bekendheid te verwerven toen quarterback Jeff George op de cover van USA Today magazine verscheen en Under Armour droeg.

Vandaag is de fabrikant van sportuitrusting gespecialiseerd in de kledingsector. Zijn motto: "Ik wil wat ik wil" toont zijn ambitie: "Ik zal zijn wat ik wil". Het merk UA is goed vertegenwoordigd in de Verenigde Staten, waar het verschillende honkbal- en voetbalteams uitrust.

Dankzij de nieuwe materialen die Under Armour heeft ontworpen, denken atleten opnieuw na over hun manier van kleden. Innovatie is de kern van de activiteiten en de visie van UA: u inspireren door oplossingen aan te bieden om uw prestaties te verbeteren. Oplossingen waar je tot nu toe alleen maar van kon dromen.

Under Armour technische en comfortabele producten voor alle atleten

In 2010 is het merk het op een na grootste op de Amerikaanse markt, na Nike, en heeft het, na Adidas te hebben onttroond, de grens van een miljard dollar aan verkoopcijfers overschreden.

Under Armour biedt een breed scala aan producten voor alle atleten. Evenals in de Verenigde Staten ontwikkelt het merk UA zich steeds meer in Europa. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland, Oostenrijk en Engeland. De ontwikkeling in Frankrijk is exponentieel.

De doelstellingen van het merk Under Armour zijn eenvoudig, UA wil wereldwijd nummer 1 worden.

Om dit te bereiken biedt het merk een breed scala aan sportartikelen, in vele disciplines. Het kledingassortiment groeit, evenals de loop- en fitnessschoenen.

De producten van Under Armour zijn zowel voor mannen als voor vrouwen bestemd, om nog maar te zwijgen van het assortiment dat aan kinderen is gewijd. Het merk combineert prestaties met comfort en zijn paradepaardjes zijn kledingstukken ontworpen voor training.

Hier zijn de Top 5 Under Armour sportkleding:

  1. Under Armour Rival Fleece Broek
  2. Under Armour ColdGear Reactor Run Mouwloos Jasje
  3. Under Armour Rival Fleece Grote Logo Hoodie
  4. Under Armour HeatGear® T-shirt lange mouwen voor jongens
  5. Under Armour Sportstyle Logo Tank

Ontdek producten die zowel technisch als comfortabel zijn, ideaal voor alle sporten en trainingen. De moderne stijl van Under Armour zal u zeker bevallen, ontdek snel de nieuwste collectie sportkleding van Under Armour!