adidas originals Kleding voor Heren, Dames en Kinderen

Een kleurrijke streetgarderobe: met zijn kledingcollectie maakt adidas Originals liefhebbers van sportkleding en streetwear blij. De drie strepen stijl is een grote ja van top tot teen!

Ontdek een ruime collectie adidas Originals kleding: T-shirts, sweaters, joggingjassen en broeken, voor mannen, vrouwen en kinderen, verkrijgbaar in verschillende maten en tegen de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Adidas de kleren van het merk met drie strepen

Al 70 jaar biedt het beroemde sportmerk een breed scala aan kleding voor iedereen. Het door de Duitser Adolf Dassler opgerichte merk is erin geslaagd de wereld van de sport en de mode te veroveren. Of u nu een sportman bent of een fan van sportkleding, Adidas heeft wat u zoekt.

Op het gebied van lifestyle heeft Adidas een Originals-collectie voor alle streetwear-fans. In dit assortiment vindt u lifestyle-producten zoals schoenen, kleding en accessoires. Adidas altijd bij de fans. Adidas rust u uit om uw favoriete team te steunen met trainingspakken in de kleuren van de grote clubs. U vindt er ook sweatshirts, t-shirts, sokken en accessoires.