Burlington Sokken voor Heren en Dames

Ontdek het sokkenmerk Burlington op Sneakin. Zorgvuldig geselecteerde modellen ✓ Snelle levering en gegarandeerd de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Burlington het modieuze en trendy sokkenmerk

Of u nu een vrouw, een man of een sportliefhebber bent, bij het sokkenmerk Burlington vindt u zeker wat u zoekt. Het merk biedt al tientallen jaren een breed scala aan producten. Voor vrouwen zijn de paradepaardjes de lage sokken, de kniekousen, de voetbeschermers, en natuurlijk de anti-zweet sportsokken.

Voor mannen zijn sokken met het traditionele argyle patroon, de bekende ruit met een groot vierkant, de steunpilaar. De laatste tijd verkopen sportsokken en kingsize modellen erg goed.

Burlington, de sok met het traditionele argyle patroon (ruit met een groot vierkant)

Het sokkenmerk Burlington, dat diep geworteld is in de Britse geschiedenis, staat bekend om zijn vakmanschap en zijn sokken met een traditioneel Argyle-patroon. De beroemde diamant met het grote vierkant, herkenbaar voor iedereen.

Wist je dat?

Vanaf de 18e eeuw gebruikten de machtigste van alle Schotse clans, de Campbells of Argyll, het patroon op hun sokken als een symbool van saamhorigheid. Deze unieke en opvallende stijl maakt deel uit van een exclusieve manier van leven die wereldwijd ingang heeft gevonden. De Britse stijl heeft de internationale scène veroverd en speelt met de traditie.

Of het nu gaat om een argyle patroon of een trendy product, seizoensartikelen of feestelijke sokken - Burlington weet elke stemming, elke stijl en elke gelegenheid te combineren.

Het merk Burlington staat voor trendy producten met creatieve patronen en een veelheid aan intense kleuren. In de loop der jaren is het merk de bron geweest van vele modeverschijnselen en moderne looks. Burlingtons danken hun originaliteit en uniciteit aan de Burlington klinknagels.

Nieuwe Burlington sokken collectie

De nieuwe lente/zomercollectie van Burlington combineert de traditionele waarden en oorsprong van het merk met de virtuele wereld.

Gewaagde kleuren en ongewone texturen transformeren klassiekers in nieuwe klassiekers in het digitale tijdperk.

De drie subthema's van de collectie: Offline Hackers, Arcade Heroes en Hypernatural Reality spelen met digitale filters, cybernetische frames en futuristische ontwerpen.

Wij zijn verheugd u een collectie te presenteren die de grenzen tussen online en offline doet vervagen.

Kortom, Burlington is een sok met karakter die een sterke persoonlijkheid combineert met een onmiskenbare look.

Tijdens de vorige seizoenen heeft het merk Burlington een groot aantal samenwerkingen aangegaan met sneakerwinkels en boetieks. Dit geeft een nieuwe visie op het merk, tot groot genoegen van sneakerverslaafden. En zoals u weet, is het matchen van uw sokken met uw sneakers een trend die de laatste jaren steeds sterker wordt.