Bensimon Sneakers voor Dames & Heren aan de beste prijs

Het canvas schoenenmerk Bensimon is verkrijgbaar op Sneakin. Vind alle nieuwste sneakers Bensimon op onze online shop.

Alle schoenen Bensimon, voor mannen, vrouwen en kinderen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vele kleuren en altijd tegen de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Bensimon canvas sneakers, de Franse sneakers, in de mode in Parijs

Ze werden in 1980 ontworpen door Serge Bensimon en zijn sindsdien de basis sportschoenen die elke Fransman in zijn garderobe heeft. Comfortabel, duurzaam, mooi en niet duur, ze zijn elk seizoen een "must-have".

De geschiedenis van het merk Bensimon gaat terug tot het einde van de Tweede Wereldoorlog, toen Charles Bensimon uit de Verenigde Staten geïmporteerde militaire kleding tot een trend en een teken van moderniteit in Frankrijk maakte. In de jaren 1970 werd de kleding van Bensimon persoonlijker dankzij de veranderingen die werden ingevoerd door Serge, een van de kleinzonen van de stichter van het merk. Het was in die jaren dat de nu wereldberoemde Bensimon canvas sportschoenen werden geboren, dankzij een eenvoudig idee: de originele sportschoenen die uit de Verenigde Staten kwamen, in verschillende kleuren verven. Het resultaat was de nu legendarische Bensimon sportschoenen, gemaakt van canvas met een witte rubberen neus, die geleidelijk een basisschoen voor de Fransen werden.

In de loop der jaren is het merk gegroeid en heeft het zich, naast sportschoenen, uitgebreid met de verkoop van lifestyle kleding, altijd met de speciale Bensimon touch geïnspireerd op Amerikaanse trends. Het succes en de originaliteit van het merk Bensimon ligt in de evenwichtige mix van Amerikaanse trends en de 100% Parijse smaak.

Tijdloze canvas schoenen, de Bensimon referentie

Ze zijn comfortabel, bestendig, goedkoop, wasbaar in de wasmachine en tijdloos. Ze zijn als de Amerikaanse Converse, of de Spaanse Victorias, we hebben ze allemaal in onze garderobe. De sportschoenen van Bensimon zijn alledaagse sportschoenen die overal bij passen en die dankzij een selectief distributienetwerk en slimme marketing elk seizoen een must-have zijn geworden in Frankrijk.

Een diversificatie van Bensimon sneakers om je moderner te kleden

Hoewel de klassieke schoen de canvas veterschoen is, zijn er in de loop der jaren nieuwe modellen verschenen: ballerina stijl, laars stijl, met een strik, een elastiek, een knoop... kleine subtiele details die de Bensimon catalogus uitbreiden, maar altijd trouw blijven aan de eenvoudige en elementaire geest waarmee deze schoen werd gecreëerd. Elk jaar creëert het Franse merk ook limited editions, die voor één of twee seizoenen worden verkocht. In 2010 ontwierpen zij bijvoorbeeld de Liberty trainer, met kleine blauwe, bruine of rode bloemen op het doek gedrukt.

Jonge jongens, mannen, vrouwen, kinderen, tieners... iedereen draagt Bensimon schoenen in Parijs. Kijk maar naar de voeten van de Parijzenaars als je over straat loopt. In de Sneakin online shop vindt u alle modellen en kleuren die momenteel in de aanbieding zijn.