Blundstone Chelsea Boots voor Dames en Heren aan de beste prijs

Kijk eens naar de Blundstone schoenencollectie. Ruime keuze aan maten en stijlen ✓ Snelle levering en gegarandeerd de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Blundstone, een 150 jaar oud merk!

In 2020 vierde het iconische laarzenmerk Blundstone zijn 150e verjaardag. Ter gelegenheid van deze gelegenheid heeft Blundstone het hele jaar door een reeks evenementen georganiseerd in 70 landen op 6 continenten.

Terug in 1870. Blundstone schoeisel is gemaakt om het nog woeste terrein van Tasmanië aan te kunnen.
Beproefd door de geschiedenis, koloniaal Tasmanië overleven, in het Australische leger marcheren, de Everest beklimmen, zelfs in mijnen graven en aarde of asfalt omploegen.
Vandaag de dag blijft Blundstone hard werken en de wereld verkennen terwijl hij de stoep afstruint in modehoofdsteden.

Deze all-terrain laarzen uit Australië zijn al enkele seizoenen een groot succes over de hele wereld. Ze zijn erg populair in Israël. Het is een echt modeverschijnsel in de straten van New York.

Vandaag komen Blundstone laarzen met dezelfde rage naar Frankrijk. Wist je dat Chelsea Boots de favoriete schoen van David Beckham zijn?

Er was de Ugg trend, de Dr. Martens, de Crocs, of de Birkenstock. Nu is het tijd voor de Chelsea Boots van Blundstone! Vrouwen en mannen zijn er gek op.

De geschiedenis van Blundstone, het merk van laarzen die net zo comfortabel zijn als een sneaker

Het Blundstone-verhaal begon in 1870 op het wilde eiland Tasmanië in Australië, toen twee Engelse families, de Cuthbertsons en de Blundstones, samen hun schoenfabriek openden.

Sinds 1870 heeft het merk Blunstone Australische soldaten van laarzen voorzien. En ook de Everest expeditieleden, mijnwerkers en muzikanten.

Het merk Blundstone heeft voetballers en boeren, tapdansers en Olympische atleten geholpen om hun beste beentje voor te zetten.

Ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van het Australische merk heeft Blundstone het model "Anniversary Chelsea Boots 150" onthuld.

Bekijk de ruwe vernieuwde look van deze speciale Chelsea Boots - unieke contrasterende treklipjes, 150-logo in reliëf aan de buitenkant van de hiel, gemengd brons metallic leer en synthetische voering.

Deze laars is ontworpen in leer van hoge kwaliteit. Hij is gemaakt met innovatieve technologie die de belasting op het lichaam bij elke stap die je zet, opvangt door de tussenzool en het Poron™XRD-schuim dat bij de hielaanzet wordt geplaatst. Dit is een zacht materiaal dat bij elke schok 90% van de schok afvoert en maximaal comfort biedt.

Ronde teen bovenkant in waterafstotend premium Auburn leer. Geïnjecteerde zool - de combinatie van een polyurethaan tussenzool en een thermoplastische polyurethaan buitenzool biedt weerstand tegen zuur, olie en temperaturen tot 140°C.