Crep Protect reinigingsproducten voor sneakers en sportschoenen

Ontdek het Sneakers Crep Protect verzorgingsmerk op Sneakin. Kwaliteitsproducten met zorg geselecteerd ✓ Snelle levering en gegarandeerd de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Crep Protect De Ultieme Sneaker Verzorging

Als je een sneakerfan bent, ken je vast het merk Crep Protect. HET merk voor de verzorging van je favoriete sneakers. Crep Protect heeft in de loop der jaren een solide reputatie opgebouwd op het gebied van de bescherming van schoenen/sneakers. Het is simpel, als je voor je mooiste schoenen wilt zorgen, heb je de Crep Protect productlijn nodig.

Crep Protect is vandaag de dag het beste verzorgingsproduct voor sneakers. Ontdek op Sneakin, de grote keuze aan Crep Protect producten.

Crep Protect waterdicht makende spray

Om je sneakers tegen regen en vlekken te beschermen, heeft CREP de Crep Protect Waterproofing Spray ontwikkeld.

Verzorg uw leren en stoffen schoenen/sneakers met de Sneakers Waterproofing Spray Crep Protect zwart/paars.

De waterafstotende spray is zeer effectief tegen alle vlekken, zelfs ketchup! De magische formule vormt een onzichtbare beschermlaag die ondoordringbaar is voor de meeste vloeistoffen. Zo kunt u uw sneakers zelfs in de regen beschermen. Het bijzondere van deze Crep Protect-spray is dat hij even goed werkt op leder, suède, nubuck en zelfs canvas.

Het blokkeert de poriën van deze laatste om ze ondoordringbaar te maken voor vloeistoffen. Het is een spray die alle vuil van uw favoriete schoenen en sneakers verwijdert. Dit product van Crep Protect biedt 5 weken lang optimale bescherming.

Deze oppervlaktebehandeling, doeltreffend op de meeste materialen, is een onzichtbare barrière die tot 5 weken bescherming biedt en tot 12 paar beschermt.
Advies voor gebruik:

  1. Zorg ervoor dat je sneakers schoon zijn voordat je begint, het liefst door ze te reinigen met Crep Protect's Cure kit.
  2. Gelijkmatig verstuiven op een afstand van 20 cm, zonder aan te dringen. Een verstuiving over het geheel is voldoende om het materiaal vochtig te houden.
  3. Laat 10 minuten drogen en herhaal dan stap 2 en 3.

Crep Protect Kratten opbergdoos

De Crates opbergdozen maken het mogelijk de sneakers in optimale omstandigheden op te bergen en te bewaren: beschermd tegen de zon en stof. Zij zijn ook objecten van ontwikkeling van de paren.

  • Stapelbaar.
  • U kunt een paar opbergen tot maat 47.
  • De voordeur geeft direct en gemakkelijk toegang. Zeer transparant en krasbestendig.
  • De zijpanelen zijn zwart voor een optimale UV-bescherming.
  • Deur met magnetische sluiting.
  • 2 Kratten per doos