Platform Schoenen Buffalo en Mode Sneakers

Het schoenenmerk Buffalo London is beschikbaar op Sneakin. Vind alle nieuwste trainers Buffalo op onze online shop: London, Classic, High Platform, Chai & Cai, en de trendy Corin.

Alle platformtrainers Buffalo, voor mannen, vrouwen en kinderen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vele kleuren en altijd voor de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Voeg een vleugje originaliteit toe aan uw voeten met Buffalo Londen.

Sinds de oprichting in 1979 is Buffalo London een van de toonaangevende namen op het gebied van schoeisel. Zijn inzet voor heldere kleuren en moderne ontwerpen, evenals zijn kenmerkende platforms, hebben hem onderscheiden van zijn concurrenten.

De sleutel is de perfecte combinatie van esthetiek en prestaties die haar modellen laten zien. Dit evenwicht, zo moeilijk te bereiken, maakt ze aantrekkelijke items die moeilijk te weerstaan zijn, vooral als je veeleisend bent op het gebied van mode.De meest alternatieve stijl en de meest avant-gardistische mode zijn te vinden op Buffalo Londen. Een schoenenmerk ontworpen voor non-conformisten die precies weten wat ze willen.

De gedurfde ontwerpen, die de laatste stedelijke modetrends tot het uiterste doorvoeren, zullen liefhebbers van de meest opvallende esthetiek bekoren. Met Buffalo Londen, maak je je eigen stempel met elke stap die je zet.

Meer schoenen Buffalo, voor elke gelegenheid en elke plaats

De Buffalo schoenen bewijzen dat elegantie soms niet alleen te vinden is in het ontwerp van de schoen, maar ook in de details en versieringen die bij het fabricageproces worden gebruikt. De Buffalo schoen wordt vertegenwoordigd door het gebruik van hoogwaardige materialen, ook gebruik makend van het gebruik van elementen die de Buffalo schoenen het nodige geven om de interesse van Sneakin te wekken.

  • Loafers: te dragen met een broek.
  • Hoge laarzen: ideaal voor de regen.
  • Ballerina's: om te wandelen of naar het werk te gaan.

Laarsjes, met of zonder veters, hebben een sterke persoonlijkheid. Soms kiest men voor de gesp, somsautres voor de rits en in sommige modellen is de blokhak verwerkt.

Een kwaliteitsgarantie met een selectie van de beste materialen

Uw voeten brengen u overal naartoe en het is belangrijk ze te kleden zoals ze verdienen. De artikelen in de catalogus van Buffalo London zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en materialen, zoals natuurlijk leer, waardoor ze zacht en comfortabel zijn om te dragen. Bovendien zorgt de zorgvuldige vervaardiging van de zolen van alle modellen ervoor dat uw voeten in alle omstandigheden veilig zijn.

Als u van kleurrijke patronen houdt, mag u deze kans niet missen. Geef uw look een gedurfde touch en blaas uw oude jeans nieuw leven in met een van onze sportschoenen of koop een spectaculair paar slippers en vul uw zomergarderobe met kleur.

U weet het al: u kunt Buffalo vertrouwen voor elke gelegenheid. Afhankelijk van het evenement of wat je die dag doet, controleer je je garderobe. Sneakin zal het voor je invullen zodat je weet wat je moet kiezen.