Columbia Outdoor Kleding voor Heren en Dames

Ontdek de nieuwste collectie technische en outdoorkleding van Columbia. De producten Columbia maken gebruik van de nieuwste productietechnologieën en innovatieve stoffen om een optimaal comfort te garanderen.

Bekijk een breed scala aan herenjassen, parka's, donsjacks, isolerende kleding in trendy prints en kleuren!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Al meer dan 80 jaar is Columbia een toonaangevend merk in outdoor mode.

Columbia werd in 1938 opgericht in Portland en is sindsdien een toonaangevend merk op de wereldwijde markt voor outdoor- en lifestylekleding. Het merk Columbia is ook een toonaangevende ontwerper van schoeisel, accessoires en outdooruitrusting.

Columbia heeft altijd zijn oorspronkelijke doel en wortels onthouden, van het begin als klein familiehoedenbedrijf tot de internationale reus die het nu is.

Inderdaad, het doel is nog steeds hetzelfde: liefhebbers van outdooravonturen warm, droog of koel houden, zelfs in de wildernis, en dat alles terwijl het een bescheiden merk blijft. "Het is perfect. Maak het nu beter. "is een beroemde uitspraak van de iconische CEO Gert Boyle van Columbia, waaruit de vastberadenheid en ambitie van het merk blijkt om altijd een product van de hoogste kwaliteit te realiseren.

Met een wereldwijde aanwezigheid wordt het erkend voor de kwaliteit en de prestaties van zijn producten en is het nu internationaal bekend. Buitenmensen profiteren van het hoogste beschermingsniveau tijdens hun avonturen, met name dankzij de integratie van innovatieve technologieën en nieuwe functionaliteiten die zich aanpassen aan de verschillende verwachtingen van deze laatsten.

Het optimale comfort dat wordt gegarandeerd door Columbia producten maakt buitenactiviteiten aangenaam, terwijl look modieus blijft.

Perfecte balans tussen Lifestyle en Outdoor door Columbia

Qua knowhow en expertise in de fabricage van outdoorkleding, schoeisel en lifestyle design heeft het Amerikaanse merk Columbia niets meer te bewijzen met zijn brede assortiment technische producten die niet alleen perfect zijn voor bergbeklimmen of wandelen, maar ook voor optimaal comfort in de stad.

Inderdaad, liefhebbers van stijl kunnen in alle regio's van globe hand in hand gaan met liefhebbers van comfort. Columbia biedt zijn consumenten daarom een perfecte mix en evenwicht tussen lifestyle mode en outdoor comfort met zeer zorgvuldige ontwerpen, materialen en kleuren. Wij kunnen ons gemakkelijk voorstellen dat modeliefhebbers hun urban en trendy look combineren met Columbia producten om hun lifestyle outfit compleet te maken.

Het outdoormerk biedt een breed scala aan hoogwaardige merkkleding en accessoires, waaronder fleece vesten, windjacks, sweatshirts, regenjacks, t-shirts met lange mouwen, cargobroeken, hoeden en petten.

Aan de andere kant heeft het merk Columbia een breed scala aan kleding gespecialiseerd in specifieke sporten en activiteiten, die meestal referenties in het veld zijn.

Wintersportliefhebbers kunnen bijvoorbeeld zeker hun gading vinden in de gespecialiseerde outdoorproducten van het merk met een grote collectie jassen, skibroeken en fleeces voor mannen, vrouwen en kinderen. Kies uit de kleurrijke en diverse ontwerpen terwijl u uw hoofd en handen warm houdt in hun handschoenen en mutsen.

Als bewijs van hun grote diversiteit en de bereidheid van Columbia om buiten hun comfortzone te treden, biedt het merk ook een breed scala aan zomerproducten: T-shirts, petten, shorts, broeken, maar ook sandalen, slippers of sportschoenen om zelfs de heetste dagen met een gerust hart tegemoet te treden.

Columbia heeft veel activa

Naast de reputatie van kwaliteitsproducten onderscheiden deze zich ook door hun duurzaamheid en comfort. De teams van Columbia hebben zich met mission ten doel gesteld technische, modieuze en performante kleding te ontwerpen, want innovatie is een belangrijke prioriteit voor het merk. innovations stelt natuurliefhebbers in staat zich steeds verder te wagen, ongeacht de omstandigheden, en dat steeds langer.

Columbia Het merk zet zich in om zijn trouwe volgers en wintersporters te ondersteunen met hoogwaardige producten die de prestaties van sporters moeten verbeteren. Columbia biedt functionele producten, altijd op zoek naar de laatste trends en een combinatie van stijl en functionaliteit die alleges zal aanspreken.