Wrangler denim Kleding voor Heren en Dames

Elke dag is er inspiratie op Wrangler en ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om te verbeteren. Deze inspiratie en motivatie gebruiken ze om nieuwe kledingcollecties te ontwikkelen, speciaal voor jou!

Wrangler is een van de drie pioniers van denim, samen met Lee en Levi's. Ontdek een brede selectie van kleding en jeans Wrangler voor mannen en vrouwen beschikbaar in verschillende maten en aan de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wrangler jeans & denim voor mannen en vrouwen

In 1947 maakte het bedrijf Blue Bell, nadat het enkele jaren eerder Wrangler had gekocht, van dit merk een belangrijke speler op het gebied van jeans. Met de cowboy snit van zijn jeans wordt Wrangler een groot succes dat het merk populair maakt bij het publiek.

Ontdek deze nieuwe collecties en de trends en stromingen die hen inspireerden of blader door onze nieuwe producten voor mannen en vrouwen.

Zijn imago, sterk verbonden met de rodeowereld, zal ook Wrangler doen opvallen. Inderdaad, rodeo sterren zullen zijn broek dragen. Voortbouwend op dit succes biedt Wrangler nu een breed scala aan kleding voor zowel mannen als vrouwen. De Wrangler jeans zijn, natuurlijk, zijn reputatie dankzij de kwaliteit van zijn denim en zijn snitten altijd bestudeerd om trendy te zijn.

In de lijn van de mode biedt het merk ook vesten en jassen Wrangler, rokken, tee-shirts , truien, shirts en accessoires zoalsriemen, mutsen of scarves.

Wrangler Zo kunt u zich het hele jaar door een complete kwaliteitsgarderobe veroorloven.