Billybelt Herenkleding en Modeaccessoires

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Billybelt eenvoudige, pure en kleurrijke kleding voor mannen

"Alles moet mooi zijn en blijven door de tijd", dit is de quote van het Franse merk van accessoires en kleding BILLYBELT.

BILLYBELT is en blijft tijdloos. Dit houdt in dat men loskomt van de tijd en verankerd is in het heden. Het vereist een neutraliteit die onze creativiteit weerspiegelt. En het verplicht ons tot een eenvoud die een veelheid van mannen en vrouwen aanspreekt die minder willen dragen, beter en vooral... wat ze mooi vinden.

Tijdloosheid is een breed begrip en de draagwijdte ervan heeft ons opnieuw geleid en geïnspireerd voor deze herfst-/wintercollectie, die u 14 nieuwe creaties en 80 variaties van verschillende referenties biedt.

De BILLYBELT collectie is tijdloos in zijn stijl en tijdloos in zijn aanbod. Zolang de voorraad niet is uitgeput, kunt u de producten altijd vinden bij onze winkeliers of op onze website. De scheiding tussen nieuwe en oude collecties bestaat niet binnen BILLYBELT.

De geschiedenis en de waarden van het kleding- en accessoiresmerk BILLYBELT

BILLYBELT is een ontwerper die eenvoudige accessoires en kleding wil aanbieden met strakke lijnen, sobere ontwerpen, geraffineerde materialen en gebruiksgemak. De collecties concentreren zich op de essentie door, voor elke categorie, een uniek model en zijn vele variaties voor te stellen die alle
hun verschil.

Met eenvoudige accessoires en kledingstukken met subtiele eigentijdse accenten, biedt BILLYBELT u een keuze uit tijdloze, verfijnde stijlen opgefrist door de huidige modecodes. Het is verre van BILLYBELT om u avant-gardistische ontwerpen of moderne kleuren aan te bieden die uw stijl en smaak zullen verstoren. Integendeel, BILLYBELT is een merk dat zijn creativiteit ten dienste stelt van uw huidige stijl door deze een nieuw leven in te blazen met een tijdloos en trendy detail.

Eigentijds is een geestesgesteldheid die de collecties van BILLYBELT vorm geeft en haar ertoe aanzet accessoires en kleding te creëren die in de lijn liggen van de belangrijkste trends van onze tijd, met name de ecologie.

BILLYBELT wil een speler worden in de "slow fashion" en "minder consumeren om beter te consumeren". Onze collecties weerspiegelen dit, met het gebruik van verantwoorde materialen (biokatoen, gerecycleerde materialen, ...), productie in verantwoorde hoeveelheden, zeldzame verkoop zonder marketingdoeleinden en geen georganiseerde privéverkoop.

Het BILLYBELT-aanbod voldoet bovendien aan talrijke kwaliteitseisen, waardoor het bestand is tegen de tijd.

Wist je dat?

Het merk BILLYBELT is gevestigd in de regio Hauts-de-France. Het is in Bondues, een stad in de Rijselse Metropool, dat het merk sinds 2012 actief is.

BILLYBELT heeft de piranha met zijn logo geassocieerd omdat het een van de enige dieren is die alle tijdperken sinds de prehistorie heeft getrotseerd.
Bij iedereen bekend, combineert het soberheid en robuustheid. Maar net als onze productengamma's evolueert en moderniseert het voortdurend.

ILLYBELT wil de referentie worden voor accessoires en confectiekleding. De kwaliteitsaccessoires en -kleding van BILLYBELT blijven toegankelijk voor mannen en vrouwen die hun stijl willen perfectioneren. Gevormd door de intuïtie en het hart van twee broers uit Lille, Quentin en Jean Baptiste GAVEAU, wil het merk vooruitgaan, evolueren en voortbestaan met respect voor zijn codes en waarden.