Fitness- en sportschoenen Under Armour

Ontdek de schoenencollectie sportswear Under Armour . Zorgvuldig geselecteerde modellen ✓ Levering rapide en gegarandeerd de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Under Armour HOVR de schoen met geweldige demping en energieteruggave.

Je wilt je niet laten afremmen door de zwaartekracht. Vandaar het idee om een gloednieuw schuim te maken en het in een energetisch net te wikkelen. Dit materiaal absorbeert niet alleen de impact optimaal, maar reflecteert ook de energie terug om je hoogte te geven. We noemen het UA HOVR. Omdat het echt een "zero gravity" gevoel geeft.
Under Armour Zwaartekracht, 0

De HOVR™-technologie vanUnder Armour geeft je een "zero gravity"-gevoel en garandeert een energieteruggave die de impact elimineert.

Schoen Under Armour HOVR MACHINA 2

AUDITIEK EN DYNAMIEK: de flexibiliteit van een langeafstandsschoen gecombineerd met de dynamische snelheid van een hardloopschoen.

De UA HOVR™ Machina 2 is meer dan alleen een hardloopschoen. Deze Under Armour schoenen geven je de energieteruggave en snelheid van de propulsion Pebax plaat.

Schoen Under Armour HOVR PHANTOM

De schoenen die je coachen. Ze bieden een snel gevoel en een sokachtig comfort. Dit is een schoen voor lopers die een evenwicht zoeken tussen flexibiliteit en demping.

  • UA HOVR™-technologie die een "zero gravity"-gevoel geeft om de energieteruggave te behouden die de impact helpt elimineren.
  • Energy Web compression mesh dat het UA HOVR™ schuim vormt om de energie die je produceert terug te geven.
  • Technisch vlak mesh bovenwerk voor gerichte stretch en ondersteuning in een sokachtig omhullend comfort.

Hardloopschoen Under Armour HOVR INFINITE

FLEXIBEL EN VEILIG: We hebben de perfecte balans gevonden tussen demping en rebound om de afstand te overbruggen.

Professionele langeafstandslopers willen maximale efficiëntie en energieteruggave. Dat is precies wat ze krijgen met de UA HOVR™ Infinite 3. Dat, en real-time coaching. Verbind je schoenen met UA MapMyRun® en verbeter je loopgedrag met persoonlijk advies.

Schoen Under Armour HOVR SONIC

Lichtgewicht en ademend: licht en flexibel voor een soepele loop; ademend voor maximale koelte.

De UA HOVR™ Sonic is de ideale oplossing voor lopers die van afstand houden, maar ook meer flexibiliteit willen. Nu, met UA MapMyRun® real-time coaching, helpt de UA HOVR™ Sonic 4 je om je prestaties te verbeteren.

Hardloopschoen Under Armour HOVR VELOCITI

Lichtgewicht, duurzaam en met optimale grip voor een meer rapide en dynamische loop.

Breng je hardlopen naar een hoger niveau met de lichtgewicht, ademende en ultra-dynamische UA HOVR™ Velociti 3.Deze voor snelheid ontworpen schoen gaat nog verder: het is ook je hardloopcoach. Sluit hem aan op UA MapMyRun™ voor real-time coaching die je een betere loper kan maken.

Schoen Under Armour HOVR GUARDIAN

Meer stabiliteit om uw lichaam aan te moedigen de meest efficiënte pas aan te nemen.