Grace & Mila Nieuwe collectie voor de vrouw die van mode houdt

Ontdek het trendy topmerk Grace & Mila. Elegante, trendy, casual of retro-chique stukken voor zeer vrouwelijke silhouetten. De nieuwe collectie staat online op Sneakin!
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Grace & Mila kleding: het elegante damesmerk

Grace & Mila is een dameskledingmerk. Het Parijse merk biedt unieke stukken, met zeer mooie prints en kleurrijke tinten in de lucht van de tijd.

De Grace & Mila vrouw is een vrije vrouw, natuurlijk mooi, geïnspireerd door de charme van prinses Grace Kelly. De Grace & Mila vrouw is een sprankelende vrouw, een van degenen die opvallen door hun stralende vreugde en een vleugje gekte.

De belangrijkste troef van Grace & Mila is de positionering van het merk bij vrouwen. Het is een zeer vrouwelijk, trendy, delicaat en verfijnd merk. De silhouetten zijn elegant en casual chic, soms met een vleugje bohemia.

Grace & Mila Het succes van een familiemerk.

Als mensen het over Grace & Mila hebben, noemen ze het vaak een van de meest modieuze kledingmerken van het moment.

Focus op het ongelooflijke verhaal van Grace & Mila. Grace & Mila is vooral het verhaal van een familie. Dat van Patrick, Patricia en Julie Chou, twee zussen en een broer verenigd rond dezelfde passie: creëren en ondernemen, mensen laten dromen en hun universum delen.

Hun avontuur begon in 2011, toen ze als jonge twintigers hun mooie stad Troyes verlieten om zich in Parijs te vestigen. Dankzij hun ondernemende ouders zijn ze van jongs af aan vertrouwd geraakt met de kunst van de confectie, en hun wens om een eigen kledinglijn te creëren werd al snel duidelijk.

Ze willen vrouwelijke en verfijnde kleding creëren om elke vrouw en elk karakter te benadrukken. De gemeenschappelijke droom krijgt vorm rond hun drie persoonlijkheden.

Vandaag de dag is Grace & Mila een gedeelde droom, een familie van meer dan honderd ambachtslieden, stylisten, verkopers en vele anderen, die ertoe bijdragen dat elke vrouw zich door de seizoenen heen in de collecties kan vinden.

Ontdek de nieuwste Grace & Mila collecties in onze online shop

Wij zijn helemaal verliefd op de modellen van de nieuwe Grace & Mila collectie! Het Franse en Parijse merk heeft door de jaren heen zeer succesvolle kledingcollecties ontwikkeld. Ontdek zeer eigentijdse stukken en moderne silhouetten.

Wij waarderen het merk Grace & Mila om haar authenticiteit. Een Frans merk dat zijn emoties oprecht deelt en bijzondere zorg besteedt aan zijn imago.

Elk seizoen biedt het merk nieuwe collecties die zeer bloemrijk en kleurrijk zijn. Vrouwen houden van dit concept. De paradepaardjes van het merk zijn natuurlijk jurken, rokken en shorts tijdens de lente/zomer seizoenen. En niet te vergeten de kleurrijke broeken, topjes, t-shirts en blouses.

Zoals u ziet zijn de collecties altijd verfijnd, teder en sprankelend voor vrouwen die van mode houden. Val voor tijdloze stukken, breisels en zachte kleuren. Bezwijk voor de modetrend, levendige kleuren en talrijke prints die Grace & Mila voorstelt.

De mooiste jurken uit de Grace & Mila collecties om je schoonheid te onthullen

Voor haar nieuwe lente-zomercollectie 2022 onthult Grace & Mila een complete garderobe die het hart verwondert en je zo gelukkig maakt.