Taion nieuwe collectie Donsjacks en Technische Kleding

Ontdek de collectie kleding en donsjacks Taion. Technische, praktische en resistente jassen. Ruime keuze in maten en modellen ✓ Levering rapide en gegarandeerd de beste prijs!
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

TAIONhet trendy Japanse kledingmerk

"TAION is een merk donzen binnenkleding van Japon. Deorigine van de merknaam TAION is lichaamstemperatuur (TAION). TAION binnenkleding maakt gebruik van hoogwaardige materialen:

1: Voor het donsmateriaal worden veren van volwassen watervogels gebruikt(90% dons, 10% veer).

2: Het buitenmateriaal maakt gebruik van ultra-hydro-afstotende nylonstof met hoge dichtheid, die niet alleen waterafstotend maar ook vlekbestendig is.Bovendien wordt op de achterkant van het buitenmateriaal een AC-coating aangebracht om het versplinteren van de veren tot een minimum te beperken. De veren zijn licht en gebruiken dons met een loft van 650 of meer met een goede afstotende werking.

Het vlaggenschip van het merk TAION is de TAION Inner Down en wordt gekenmerkt door zijn grote verscheidenheid aan kleuren en maten. TAION Inner Down heeft een eenvoudig en functioneel ontwerp dat in de smaak zal vallen bij liefhebbers van urban en casual look en mensen die het graag warm hebben in de winter .

Het andere iconische model van TAION is het Reversible Down Jacket, een omkeerbaar vest dat aan de voorkant als donzen vest en aan de achterkant als een bore fleece vest kan worden gedragen.