Project X Paris streetwear Kleding aan de beste prijs

Ontdek de nieuwe collectie t-shirts, sweatshirts, outfits en denim broeken van het merk Project X Paris. Het streetwear merk dat al jaren niet meer weg te denken is!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Project X Paris, van 2015 tot vandaag.

Het merk Project X Paris is een streetwearmerk Made In France dat in 2015 is opgericht door twee jonge Franse ontwerpers. Het universum van dit merk is gericht op zowel lifestyle als streetwear, geïnspireerd op de huidige urban trends. Projet X Paris is een jong merk dat zich eerst internationaal heeft bewezen door de grootste modesteden ter wereld, zoals Londen, Berlijn, Dubai of Los Angeles, te verleiden voordat het voet aan wal zette in de Franse hoofdstad.

Een referentiemerk voor streetwear en urban kleding.

Project X Paris is een van de Franse streetwear-referentiemerken van het moment en dat is niet voor niets. Gedurfd, vernieuwend en modern, het Franse merk verbergt zich niet en gaat uit van zijn invloeden, rijk aan stijl, van de stedelijke cultuur. De artistieke richting en het ontwerp van de PXP-collecties zijn geïnspireerd op de muziek en de stedelijke sportcultuur, die nu zonder taboe worden erkend en gebruikt in de internationale modewereld. Een groot deel van zijn gemeenschap is te vinden in de hip-hop cultuur en de authenticiteit die het merk vertegenwoordigt. Het merk heeft een "urban chic" signatuur door middel van collecties en samenwerkingen met kleurrijke, fluorescerende en zelfs barokke stukken. Het merk wordt gepositioneerd als een streetwear-merk, maar aangezien sportkleding nu deel uitmaakt van de dagelijkse mode, zul je ook een sportief tintje vinden op sommige outfits of T-shirts.

De invloed van Project X Paris op mode en internationaal

In 2020 heeft Project X Paris een sterke invloed in Frankrijk en de rest van de wereld na aanwezig te zijn geweest op de grootste modeshows, maar ook na te hebben samengewerkt met de populairste artiesten van de Franse en Amerikaanse hiphopscene. Onder hen kunnen we namen noemen als Gradur, SCH, Ninho of Koba lad voor de Franse artiesten of Chris Brown, 6ix9ine of Gunna voor de internationale artiesten. Bovendien spreekt Project X Paris voor elk van zijn evenementen niet over collecties, maar alleen over samenwerkingen, aangezien het merk de identiteit overdraagt van de artiest met wie het samenwerkt. Geïnspireerd door de stadscultuur en dankzij zijn ruimdenkendheid heeft het merk de mogelijkheid om basis- en efficiënte kleding voor te stellen, maar ook unieke kleding, wat een van zijn grootste troeven is.

PXP weet heel goed hoe het zichzelf bekend moet maken en gewaardeerd moet worden door zijn publiek, en heeft zijn populariteitsbalk sinds 2017 constant zien stijgen. Hierdoor heeft het de kaap van 300.000 volgers op de netwerken kunnen bereiken en is het aanwezig in alle uithoeken van de wereld dankzij zijn 24 fysieke winkels, zijn 6 franchises en zijn talrijke wederverkopers. Het is ook het enige Franse streetwear-merk in de detailhandel en de handel.

Een Frans merk met een sterke identiteit

Ondanks de internationalisering van het merk, die een van de verklaringen van het succes is, is het belangrijk voor Project X Paris om een Franse know-how en identiteit over te brengen via zijn streetwear. Alle creaties worden namelijk in Frankrijk bedacht, bedacht en ontworpen door de stylisten, de grafisch ontwerpers en natuurlijk de artistiek directeur. Bovendien worden de meeste fotoshoots van het Franse merk uitgevoerd door bekwame teams van PXP om de waarden en de identiteit van dit merk over te brengen op de gemeenschap.

Een breed scala aan trendy streetwear kleding en accessoires

Aarzel niet langer en ontdek de trendy kledingcollecties voor mannen en vrouwen die PXP aanbiedt. U vindt er een breed scala aan kleding, van streetwear chic, maar ook hype cusual style tot sportkleding. Het is een creatief merk, bedreven in Fast Fashion, dat elke maand nieuwe stukken en nieuwe inhoud aanbiedt aan zijn gemeenschap. In de winkel, op de website van PXP of op de websites van de detailhandelaren van het merk vind je essentiële street outfits om je eigen urban look te maken. U vindt er het gamma t-shirts, sweatshirts en hoodies, jeans, joggingpakken, jassen en jacks uit de verschillende collecties en samenwerkingen van het merk.