Jogging Project X Paris

Jogging Project X Paris

Beginnend op: € 50,37

€ 40,29

-20%
Verwen jezelf met het unieke comfort en de stijl van de jogging signature Project X Paris. Ontworpen door een gerenommeerd merk, is deze jogging een must-have.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,37

€ 40,29

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jogging Project X Paris

Ontdek onze nieuwe signature jogging, ontworpen door het beroemde merk Project X Paris. Deze jogging combineert comfort en stijl, dankzij de moderne snit en details geborduurd met het Project X Paris logo.

Deze jogging is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als slijtvast, voor optimaal comfort de hele dag lang. De slanke pasvorm volgt de contouren van je lichaam en verbetert je silhouet.

De Project X Paris handtekening is ook voorzien van geborduurde details op de zakken en achterkant van de jogging, wat een vleugje originaliteit en verfijning toevoegt aan dit kledingstuk.

Of je nu sport of gewoon comfortabel wilt zijn in elke situatie, deze signature jogging is perfect voor elke gelegenheid. Je kunt het dragen voor je sportsessies maar ook voor ontspannen dagen thuis.

Het elegante, moderne ontwerp maakt het een must-have in je garderobe. Hij is gemakkelijk te combineren met elk topje, of het nu een t-shirt, sweatshirt of jasje is. Je kunt verschillende trendy looks creëren met deze veelzijdige jogging.

Mis deze signature jogging met Project X Paris logoborduursel niet, een echte must-have voor iedereen die van mode en comfort houdt. Verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Wacht niet langer om dit unieke stuk aan je collectie toe te voegen!

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2140150_1
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene