Vêtements Deeluxe lifestyle et casual au meilleur prix

Herencollectie Deeluxe. Herenkleding voor alle stijlen: Urban, Streetwear, Casual. Ontdek onze T-shirts, Shirts, Sweats, Pullovers, Jassen, Jeans en Bermuda's van het merk Deeluxe.
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Deeluxe, een Frans familiebedrijf.

Deeluxe is een lifestyle kledingmerk dat in 2004 door twee broers uit Marseille is opgericht en in eerste instantie voor mannen is ontworpen. Jean-Michel en Laurent Sanchez zijn geen onbekenden in de wereld van mode en textiel, aangezien ze in de jaren negentig in de textielindustrie zijn opgegroeid. Dit is waar hun passie en know-how vandaan komt en zij besloten al snel Deeluxe, hun kledingmerk, op te richten.
De twee broers uit Marseille lieten zich inspireren door het beste uit de textielindustrie en stonden open voor de modes en trends van de verschillende landen die zij eerder in hun leven hadden bezocht. Dit is wat moderniteit en een casual stijl bracht die door geen enkel ander merk in Frankrijk werd geëvenaard ten tijde van de lancering van het merk. Inderdaad, tijdens hun reizen, vooral in Azië, de Verenigde Staten, maar ook veel in Europa, werden ze geïnspireerd door de kledingmode om iets nieuws naar Frankrijk te brengen: Deeluxe, een casual lifestyle kledingmerk met sportkleding en Jeaner trends.

De evolutie van het vrijetijdskledingmerk

Deeluxe was vroeger meer een sportkledingmerk en hoewel het Franse merk nog steeds sportkledingcollecties aanbiedt, heeft het zich in de loop der jaren en door de trends ontwikkeld. Deeluxe produceert nu de top van de lijn van chique en casual prêt-à-porter collecties. De door Deeluxe ontworpen kledingstukken zijn trendy stukken van zeer goede kwaliteit die het voordeel hebben dat zij dagelijks en in bijna elke situatie kunnen worden gedragen. Naarmate het Franse textielbedrijf zich verder ontwikkelde, besloten de twee broers hun assortiment uit te breiden met dames- en kinderkleding.
Oorspronkelijk had Deeluxe alleen een mannencollectie, en met die collectie begon het merk, dat in 15 jaar is uitgegroeid tot een vaste waarde in de lifestylemode voor mannen. In de loop der jaren is Deeluxe erin geslaagd originele urban collecties te jongleren, van street basics tot chique basics.

Vijf jaar na de oprichting werd Deeluxe Women gelanceerd om de basis van het universum van lifestylekleding voor vrouwen opnieuw uit te vinden. De ontwerpers zijn druk bezig met het bedenken van kleding met elegante en trendy rondingen om de gedroomde bondgenoot te worden van "city-chic" vrouwen. Het grote voordeel van dit assortiment dames lifestyle-kleding is dat het stukken biedt die aangepast zijn aan de stijl van alle vrouwen.
Het kinderuniversum Deeluxe is lang daarna ontstaan en is nu een van de toonaangevende merken in de kindermode. De door Deeluxe aangeboden kleding sluit aan bij de huidige trends van het jonge publiek en biedt een streetwear- en lifestyle-collectie. De jongenscollectie heeft een meer op de straat geïnspireerde look, terwijl de meisjescollectie meer lifestyle en chic is.

Het merk is een referentie voor casual stijl en ontspannen looks.

Deeluxe is een lifestyle kledingmerk dat zich richt op het aanbieden van basics van hoge kwaliteit, maar bovenal comfortabele kleding. Of u nu een man, een vrouw of een kind bent, de kleding van Deeluxe zal u altijd passen en u op elk moment van de dag vergezellen, het is uw dagelijkse vriend! Aankleden hoeft inderdaad niet elke ochtend van de week een hoofdpijn te zijn, dus biedt het merk uit Marseille modekleding waarmee u goed gekleed kunt gaan met een casual en chique look, terwijl u het niet te verwaarlozen voordeel van comfort behoudt. Deeluxe heeft een relatie met textiel die zich vertaalt in kwaliteit en nonchalance, en ja, die twee kunnen hand in hand gaan! Dit merk stelt u in staat een aangenaam en gezond contact te houden met het textielmateriaal en meer in het algemeen met de wereld van de kleding.

Lifestyle modetrends en comfort kunnen probleemloos worden gecombineerd, en dit door middel van precieze pasvormen en hoogwaardige materialen. De monochrome kleuren die het kledingmerk gebruikt, zijn zorgvuldig gekozen om u met soberheid en elegantie te begeleiden, maar ook om gemakkelijk op te gaan in de rest van uw outfit.