Szade Duurzame en ecologisch verantwoorde zonnebrillen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Szade het duurzame en ecologisch verantwoorde zonnebrillenmerk

szade maakt sinds 2017 deel uit van het energie-efficiëntieprogramma cityswitch. szade zet zich in voor dit initiatief en zal blijven streven naar betere, schonere en duurzamere energiebronnen om ons bedrijf van energie te voorzien.

Szade hanteert een holistische benadering van duurzaamheid en zorgt ervoor dat zelfs de meest alledaagse aspecten van het zakendoen ethisch worden aangepakt om de hulpbronnen van de planeet te behouden.

Dit omvat:
Minimalisering van het gebruik van papier en karton door praktijken zoals gecontroleerd printen en een actief beleid van volledig hergebruik van kartonnen dozen in onze magazijnen.

Waar mogelijk materialen hergebruiken - dit sluit nauw aan bij ons unieke recyclingproces en onze merkfilosofie om materiaalverbruik en afval tot een minimum te beperken.
Recycling van 90% van het afval om storten te minimaliseren - inclusief het composteren van organisch materiaal voor onze vrienden in onze eigen wormenkwekerij!

Verdere inspanningen ter verbetering van de energie-efficiëntie, waaronder de invoering van diverse geautomatiseerde verlichtings-, verwarmings- en koelsystemen in onze gebouwen, alsmede efficiënte verlichting.
In alle kantoren wordt verantwoord gerecycled papier vanorigine gebruikt.

SzadeWinkel Duurzame & Ethische Zonnebrillen

Gedurende de hele szade ervaring en de levenscyclus van onze zonnebrillen hebben we er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat plastic is vervangen door papier en karton, die allemaal 100% gerecycled en duurzaam verkregen zijn.

Wij houden ervan materialen te conserveren en te hergebruiken, dus zelfs onze retail accessoires, zoals merkblokken en neushouders, zijn allemaal gemaakt van gerecyclede aluminium snijresten, het vreemde deel dat gewoonlijk wordt weggegooid... kunt u zich dat voorstellen!

onze zonnebrillen etuis szade zijn gemaakt om lang mee te gaan. wij besloten dat kwaliteit en duurzaamheid de belangrijkste kenmerken waren van onze beschermende etuis. ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en steeds opnieuw te worden gebruikt.... ongeacht wat u besluit erin te stoppen! er is een online verwijderingsoptie om het materiaalgebruik te minimaliseren, en we moedigen u aan om uw koffer te hergebruiken voor uw volgende paar szades, en die daarna ook!

Terwijl wij voortdurend betere manieren onderzoeken en ontwikkelen om duurzame mode te creëren, streven wij er ook naar ons bedrijf voor de toekomst te optimaliseren en een veerkrachtig, progressief, duurzaam en ethisch merk op te bouwen.

Szade Het recyclageproces

ons unieke recyclingproces is niet zomaar een capsulecollectie of iets met een *limited edition* sticker; het maakt deel uit van het dna van szade. elke zonnebril wordt ontworpen en gemaakt met dit proces als uitgangspunt. wij blijven onderzoek doen en betere, schonere, efficiëntere en duurzamere creatiemethoden ontwikkelen naarmate de technologie voortschrijdt.

Afgedankte, kapotte, defecte en verouderde zonnebrillen die bestemd zijn om te worden gestort, worden ingezameld.

Het team van szade breekt vervolgens de verzamelde zonnebrillen in duizenden kleine stukjes.

Deze kleine stukjes worden vervolgens in onze "verjongingsmachine szade" ingevoerd, waar ze worden gepolijst en omgezet in pellets ter grootte van een erwt.

De pellets worden gekleurd en verhit in onze szade mallen en beginnen eruit te zien als een gloednieuwe gerecycleerde zonnebril.

ons team szade monteert en polijst vervolgens onze zonnebrillen één voor één met liefde; geen robots hier!

uw szades zonnebril wordt dan verpakt in zijn etui en is klaar om te dragen.

Onze monturen zijn 100% recyclebaar, wat betekent dat we samen ons materiaalafval tot bijna nul kunnen reduceren. Verwijder gewoon de lenzen en plaats uw montuur szade in elke huishoudelijke of commerciële recyclage-eenheid.