Trainers Gola

Ontdek de schoenencollectie Gola. Nieuwe collectie Sneakers Lifestyle. Breed scala aan maten en modellen ✓ Levering rapide en gegarandeerd de beste prijs!
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Schoenen Gola: Sneakers voor mannen, vrouwen en kinderen

Voor de goede orde, niemand weet echt hoe de naam van dit merk is ontstaan in Angleterre in 1905 op Leicester. Volgens de legende is het een anagram van "Goal". Is dit puur toeval? Nee, want het merk was de officiële sponsor van de legendarische voetbalteams van de jaren zeventig. Het merk Gola begon eind jaren zestig bekendheid te krijgen, met name in de sportwereld met de Harrier, bedoeld voor squash, maar zeer snel overgenomen door het grote publiek. Gola richtte zich al snel op de productie van lichtgewicht voetbal- en rugbyschoenen.

Gola het Engelse trainersmerk dat populair is bij alle generaties

Vandaag de dag is Gola een schoenenmerk dat zowel trendy als streetwear is. Het merk Gola is ook bekend bij beroemdheden. Britse sterren zoals de gebroeders Gallagher, Robbie Williams en Jude Law hebben het merk Gola gepromoot.

De collectie Gola combineert de sportieve kenmerken van het rijke erfgoed met moderne referenties. Het is duidelijk een tijdloos merk dat de tand des tijds heeft doorstaan. Populair bij een hele generatie, Gola schoenen zijn comfortabel en stijlvol. Het merk is ook erg populair bij kinderen en junioren.

Meer dan 100 jaar na zijn oprichting heeft Gola de reputatie die het geniet. In 2019 lanceert het merk een 100% veganistische collectie, gecertificeerd door het Vegan Society label.

Onze mening over de schoenen Gola

De Gola schoenen zijn trendy en retro, authentiek en creatief met een melange van urban invloeden terwijl de sportieve kant die het merk beroemd maakte behouden blijft. De trainers Gola zijn ideaal om te dragen in alle omstandigheden, vooral in de mode lifestyle. Wat uw stijl, uw smaak en uw wensen ook zijn, de schoenen Gola zijn gedaald in vele kleuren die het mogelijk maken om zeker te matchen met uw outfit.

De schoenen van het merk Gola bieden een ongeëvenaard comfort, en presenteren een casual design dat het grootste aantal mensen bevalt. Het is een zekere waarde om elke dag te dragen.