Kangol : Petten, Baretten, Bobben en Hoeden

Grote selectie van Kangol Britse petten, baretten, bobben en hoeden. Zorgvuldig geselecteerde modellen ✓ Snelle levering en gegarandeerd de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kangol, erfgoed van een merk met know-how

Jacques Spreiregen keerde na de Eerste Wereldoorlog terug naar het burgerleven en begon in 1918 met de handel in hoofddeksels als importeur van Baskische baretten uit Frankrijk. Een tijdloze klassieker, een versie van deze baret maakt sindsdien deel uit van het Kangol-assortiment.

Jacques introduceerde de baret als een naoorlogs modeartikel en raakte de volgende 20 jaar steeds meer betrokken bij de productie en distributie van baretten. In 1938 creëerde Jacques de naam KANGOL om zich van de concurrentie te onderscheiden. Het merk Kangol, dat in het Verenigd Koninkrijk is ontstaan, werd bekend door de levering van baretten aan het Britse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog, met name aan generaal Bernard Montgomery. De Engelse traditie werd voortgezet in de na-oorlogse jaren, toen Kangol het Britse Olympische team uitrustte met zijn baretten voor de openingsceremonie van 1948.

De baret werd in 1954 opnieuw ontworpen en werd de eerste van de nu beroemde Kangol-petten, waarbij verstijfde materialen werden gebruikt om een vizier te vormen.

De meest invloedrijke jeugdiconen van de jaren zestig waren de Beatles. In 1964 verkreeg Kangol Wear het exclusieve recht om wereldwijd alle hoofddeksels met de beeltenis, steunbetuiging of naam van The Beatles te vervaardigen en te distribueren. Eileen Greig ontwierp een reeks Beatles petten en baretten. Kangol Wear organiseerde zelfs een gezamenlijke promotie met de pers om hun ontwerpen bekend te maken. Dit begon de geloofwaardigheid van het merk in de muziekwereld van de jaren 1960 op te bouwen.

In 1983 had Kangol een logo nodig om zijn wereldberoemde product te vertegenwoordigen. De Cleator fabriek in het VK had geëxperimenteerd met logo's en stuurde hen een hele partij. Ze varieerden van krokodillen tot paarden tot schildpadden. Maar Amerikanen gingen de winkels binnen en vroegen om de "kangoeroe" hoeden. Dus in plaats van te proberen het te bestrijden, nam Kangol de kangoeroe als zijn logo.

Vandaag de dag produceert Kangol een breed scala aan hoofddeksels, die generaties en culturen overspannen. Het is niet alleen hip hop en erfgoed. Kangol is niet alleen een modemerk. Kangol is een culturele fusie van mode, waarbij het beste van het Britse erfgoed en retro hip hop wordt gemixt met de mode van de toekomst. Kangol wil zich op een nieuwe generatie consumenten richten zonder de mensen die het bedrijf gebracht hebben waar het nu is, af te wijzen, in de steek te laten of van zich te vervreemden.

Breng de definitie van stijl naar uw garderobe

Treed in de voetsporen van het iconische succes en ga stijlvol de deur uit met trendy Kangol-accessoires. Als wereldberoemd merk met een rijk erfgoed brengt Kangol de ware definitie van stijl in elke garderobe. Van vintage headwears tot unieke rugzakken voor je dagelijkse woon-werkverkeer, wij brengen je dezelfde authenticiteit die Kangol tot een streetwear garderobe hoofdbestanddeel heeft gemaakt voor miljoenen fans over de hele wereld.

Kangol heeft er altijd naar gestreefd om het beste in comfort en stijl te brengen, en dat betekent meer dan alleen ons brede assortiment Kangol-hoeden en -petten. Shop klassieke Kangol accessoires die hand in hand gaan met onze iconische hoofddeksels. Van hoeden, petten, baretten, Bobs, rugzakken, tassen en tassen, vind wat je nodig hebt om de complete Kangol look te krijgen.

Onze collectie Kangol-accessoires vangt perfect de essentie van coole streetwear vibes, met recente updates van essentiële stijlen die opvallen. Of je nu houdt van zelfgemaakte looks, edgy en fun, of een casual look voor elk seizoen of gelegenheid, de Kangol accessoireselectie bevat stukken die je persoonlijkheid weerspiegelen.

Bekijk de Kangol looks op Sneakin

De accessoire selectie van Kangol richt zich op praktische stijl voor uw dagelijkse outfits. Geef de finishing touch aan je casual outfits met deze collectie streetwear accessoires. Bekijk onze nieuwigheden om accessoires te vinden die bij jouw iconische Kangol-stijl passen.

Kangol staat bekend om zijn modieuze stijl en streetwear geloofwaardigheid. Shop Kangol kleding en accessoires en bestel nu bij Sneakin.nl.