Alpha Industries : grote selectie van kleding, pilotenjacks en bommenwerpers

Ontdek een grote collectie Alpha Industries kleding: T-Shirts, Sweatshirts, Broeken, Jassen en Bombers, voor mannen, vrouwen en kinderen verkrijgbaar in verschillende maten en tegen de beste prijs!

Alpha Industries jassen en broeken zijn gewoon onvergelijkbaar. De snit, de kleur en de details maken de kleding van het label gewoon buitengewoon. Maar dat weerhoudt je er niet van om je eigen modieuze stijl op te bouwen.

Combineer een Alpha Industries bomberjack met een passende pet, een eenvoudige jeans en een paar trendy sneakers. Het bomberjack is het hoofdbestanddeel van je look en je kunt er met je eigen persoonlijke stijl mee voor de dag komen. Om uw streetwear outfit compleet te maken, kunt u terecht in de verschillende categorieën van onze online shop.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alpha Industries, de bomberjack specialist

Het Amerikaanse label werd in 1959 opgericht in Knoxville (Tennessee) en is nog steeds 'going strong'. Alpha Industries mode wordt geclassificeerd als high-end mode en is gericht op mannen en vrouwen met hoge verwachtingen. Zoals Liv Tyler, Marilyn Monroe, Bruce Willis of Baumgartner. En dit zijn nog maar een paar van de beroemdheden die ervoor hebben gekozen het label te dragen in hun professionele of vrijetijdsbesteding. Ontdek de producten die in de winkel worden aangeboden en creëer je eigen sterrenlook!

Het merk is ontworpen voor piloten. Aangezien zij in hun militaire luchtvoertuigen aan zware lasten werden blootgesteld, moesten zij kleding dragen die tegen deze omstandigheden bestand was. Het taaie, duurzame materiaal van Alpha Industries' bomberjacks en broeken is gedurende de ontwikkeling van Alpha Industries hetzelfde gebleven. Het is dan ook niet meer dan normaal dat het merk deze knowhow heeft bewaard om ze op de markt te brengen en ter beschikking te stellen van het grote publiek. De Alpha Industries collecties die we vandaag de dag aantreffen hebben bestudeerde en verfijnde details, materialen van hoge kwaliteit en onvergelijkbare ontwerpen. Maar behalve de pilotenjacks kun je in onze Alpha Industries shop ook broeken, tanktops, parka's of t-shirts kopen.

Alpha Industries : kleding met een origineel ontwerp

De beroemde MA-1 pilotenjacks van Alpha Industries zijn, zoals gezegd, ontworpen als pilotenjacks voor de militaire sector. Zelfs als de temperaturen koel zijn, -5 graden, houden ze zich warm. Het jasje is omkeerbaar, zodat het aan de andere kant kan worden gedragen, in een oranje kleur. In geval van nood kan de piloot gemakkelijker worden gelokaliseerd en gered door de reddingsdiensten. Chuck Yeager droeg het Alpha Industries vliegeniersjack toen hij de geluidsbarrière doorbrak. En hij was de eerste man die dat deed.