Schoenen FAGUO voor mannen en vrouwen

FAGUO is een Frans merk van ethische schoenen en sneakers. Manden FAGUO zijn gemaakt van een combinatie van ecologische en duurzame materialen.FAGUO 1 stuk gemaakt, 1 boom geplant. 100% van de CO2-uitstoot gecompenseerd!
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

FAGUO is een Frans carbon positief merk dat herenkleding en schoenen aanbiedt met een stedelijke identiteit outdoor.

Bewust van de klimaatnood is FAGUO een bedrijf op mission dat mode en verantwoordelijkheid combineert. Sinds zijn oprichting heeft FAGUO zijn CO2-uitstoot gemeten met een CO2-voetafdruk, deze verminderd door gerecycleerde materialen te gebruiken en door concrete acties uit te voeren.

Ten slotte compenseert FAGUO ze met een boom die voor elk gemaakt stuk wordt geplant. De collecties FAGUO Gedacht en ontworpen in France. Voorrang aan gerecycleerde materialen. Een resoluut stedelijke identiteit en outdoor.

Transparante en verantwoorde productie in Vietnam, Chine en Portugal.

Trainers FAGUO Van casual trainers tot sneakers met diverse sport- en retro-inspiraties, inclusief een assortiment speciaal voor vrouwen.

Dit seizoen lanceert het merk FAGUO een nieuw model, de HAZEL HI, een nieuwe toevoeging aan de garderobe van FAGUO!

Geïnspireerd door de jaren 80 - De iconische HAZEL wordt HOOG en biedt een alternatief vintage aan liefhebbers van trainers.

Gerecycleerde materialen - Net als de kast FAGUO, waar 70% van de stukken gemaakt zijn van gerecycleerde materialen, is de HAZELDe HAZEL HI is gemaakt van natuurlijk & gerecycled rubber en gerecycled polyester.Het leer is afkomstig van een looierij die door de Leather Working Group Gold is gecertificeerd.

Schoenen FAGUO Eigentijdse stijllijn om een stedelijk silhouet te voltooien.

Ready-to-wear FAGUO Complete carbon positieve garderobe voor mannen!

Bagage FAGUO Verschillende reeksen bagage om je zowel in de stad als in de natuur te verplaatsen.

FAGUO Het is ook verschillende samenwerkingen met invloedrijke merken zoals Castelbajac, Habitat, Saint-James of Monoprix.

FAGUO s'engage!

Een boom geplant voor elk gemaakt stuk. 100% van de CO2-uitstoot die we niet konden elimineren, wordt gecompenseerd. Een product FAGUOmet is 6kg CO2, een boom compenseert 1000kg CO2 in zijn levensduur. Naudet PÉPINIÈRES heeft bijna 2 miljoen bomen geplant in 300 bossen FAGUO op France.