Kleding Newline Halo voor Mannen & Vrouwen tegen de beste prijs

Ontdek een ruime collectie kleding Halo bij sneakin. Grote keuze aan maten en modellen voor Mannen, Vrouwen & Kinderen ✓ Levering rapide en beste prijs gegarandeerd!
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Over het Deense kledingmerk Halo

HALOis kracht, precision en functionaliteit - afgestemd op de vastberaden sporter voor wie trainen geen hobby is - maar een levensstijl. Ontworpen voor mensen die hoge verwachtingen aan zichzelf stellen en een echte passie voor de activiteit hebben.

GESCHIEDENIS VAN HALO

Het begon allemaal in 1981 met oprichter Helge Petersen die in een parachute tussen hemel en aarde hing, toen hij zich begon af te vragen waarom zijn pak nat was terwijl de parachute helemaal droog was.

Met een achtergrond in de Deense speciale strijdkrachten en vele jaren als hardloper, gebruikte Helge de parachute om een innovatieve reeks functionele producten te creëren met de nadruk op detail en comfortaccent.

Destijds blonken Deense special forces uit in het springen van grote hoogten met een kleine opening . Nu,drie decennia later, brengt HALO een eerbetoon aan zowel de oprichter als de erfenis van Newline.

Geïnspireerd door de Deense Special Forces, brengt HALO functionaliteit en stedelijke stijl naar een hoger niveau.

DNA HALO

Het DNA van HALO is diep geworteld in de Deense special forces met een vleugje urban fashion waarin actief en alledaags samengaan. HALO presenteert mannelijke en minimalistische silhouetten voor jonge ontwerpers met een voorliefde voor modieuze maar sportieve esthetiek met multifunctioneel gebruik.

HALO biedt innovatieve en hoogwaardige ontwerpen die sterk geïnspireerd zijn op de Deense special forces en die zijn ontworpen om seizoen na seizoen mee te gaan door trends, gebruik en duurzaamheid. Gericht op de gepassioneerde en zelfverzekerde persoon voor wie trainen niet alleen een hobby is maar een levensstijl - en een bewuste keuze die dient als persoonlijk statement HALO .

ONTWERP HALO

FUNCTIONALITEIT

Alle HALO stijlen zijn ontworpen met functie in gedachten.

COMFORT

Comfort staat voorop - en wordt gepresenteerd in de stijlen On duty, Off duty en Women's Specific.

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is een belangrijke factor en alle stijlen zijn ontworpen en vervaardigd om seizoen na seizoen mee te gaan.

MILITAIR DNA

Het sterke erfgoed van de Deense special forces wordt weerspiegeld in elk silhouet HALO.

DEENS ONTWERP

De militaire erfgoedesthetiek, samen met de sterke Deense special forces-inspiratie en het Deense minimalisme domineren elk ontwerpverhaal.


Militaire parachutering op grote hoogte is een methode om militair personeel, militaire uitrusting en andere militaire benodigdheden af te leveren vanuit een transportvliegtuig op grote hoogte met vrije val van de parachute. Er wordentwee technieken gebruikt: HALO (high altitude - low opening) en HAHO (high altitude - high opening). Bij de HALO techniek opent de parachutist zijn parachute op lage hoogte na een vrije val gedurende een bepaalde tijd .

223

Op de vliegbasis Aalborg worden de parachutes ingepakt door de Rigger Master; een persoon met een uiterst belangrijke en prestigieuze functie .De werkplaats van de Rigger Master bevindt zich in gebouw 223 van de luchtmachtbasis; de ruimte waar soldaten worden opgeleid om luchtoperaties uit te voeren voor de strijdkrachten.

Het nummer 223 staat op geselecteerde stijlen - bijvoorbeeld het jasje HALO.

Een Rigger Master is een persoon die is opgeleid of een vergunning heeft om parachutes in te pakken, te onderhouden of te repareren. Een takelaar moet verstand hebben van stoffen, hardware, riemen, voorschriften, naaien, verpakken en andere aspecten van de bouw, de verpakking, de reparatie en het onderhoud van parachutes.

ATW

De letters ATW zijn gedrukt op de schouders en kuiten van verschillende modellen in de verschillende collecties HALO. ATW staat voor Aalborg Tactical Wing, de naam van het gebouw op de vliegbasis Aalborg waar de parachutes van de speciale troepen worden gerepareerd en goedgekeurd .De parachutes zijn gemaakt van nylon, en alle ATW stijlen zijn technische kleding van synthetische en dryfit materialen.

Om bij de Deense Special Forces te gaan, moet je in zeer goede gezondheid verkeren, een uitzonderlijke zelfdiscipline en zelfvertrouwen hebben en onder extreme omstandigheden kunnen werken. Het korps vereist ook hoge morele normen, zelfkritiek enendurance alsmede geavanceerde samenwerkingsvaardigheden.

FUT

FUT is een militair acroniem voor Physical Education and Training (Fysisk Uddannelse & Træning) - het oorspronkelijke trainingsprogramma, dat veel soldaten steeds weer hebben herhaald in legergymzalen.

Het werk van soldaten is zwaar en veeleisend: zware uitrusting en veel lange patrouilles in moeilijk terrein vereisen een goede gezondheid en conditie . Perfectherhaalde oefeningen en een optimale uitrusting zijn belangrijke elementen van het spel.

FUT is een zachte katoenen off-duty trainingskleding met duidelijke verwijzingen naar de trainingsesthetiek van het oorspronkelijke trainingsprogramma. Alle stijlen hebben een optimale pasvorm en passen goed bij technische kleding HALO (ATW).

De elite-eenheid voor speciale operaties is uiterst selectief en competitief; daarom is het zeer veeleisend, zowel mentaal als fysiek, om deel te nemen aan de selectiecursus om elitesoldaat te worden .Ongeveer 10% slaagt voor het programma en wordt volwaardig lid van het korps.