Krakatau Kleding: Parka's, Jassen en Streetwear voor Heren

Ontdek de parka's Krakatau dragen met de resoluut urban en streetwear look. Het nieuwe trendy Russische merk uit Sint-Petersburg onthult een collectie jassen, parka's en jacks met een survivalistische geest.
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Petersburg Russie, KRAKATAU jassen zijn ontworpen om de intense kou van de koudste breedtegraden te weerstaan. De oprichter en ontwerper, Alex, had de vision om een jas te creëren met een betekenisvolle look Streetwear, maar toch bestand tegen barre en onvoorspelbare weersomstandigheden. De herfst/winter 2019 collectie omvat een breed scala aan bovenkleding voor verschillende gelegenheden - met als hoofddoel maximale warmte te bieden door functionaliteit en stijl.

KRAKATAU Biedt een collectie bovenkleding die de elementen te lijf gaat met gemoderniseerde stoffen, strakke modellen en multifunctionele looks, waarbijelk stuk verzegelde naden combineert met stoffen als gelamineerd katoen, milieuvriendelijk niet-geweven Tyvek en rip-stop.

Het merk wil een gemeenschap van fans opbouwen, maar is voorzichtig om mainstream te gaan. Vind het merk Krakatau Wear op Sneakin en in onze winkel in Parijs.