Nike Slippers

Ontdek de Nike collectie slippers, het onmisbare accessoire. Ruime keuze aan maten en modellen. Beste prijs gegarandeerd!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Tapschoenen Nike, het onmisbare zomeraccessoire

Het is eindelijk tijd om de slippers en sandalen tevoorschijn te halen. Het hipsteaccessoire deze zomer is de slipper Nike, te dragen in alle omstandigheden: bij het zwembad, op het strand, of in de stad met sokken (er is voor elk wat wils). Ook deze zomer blijft de slipper Nike voor mannen en vrouwen een onmisbaar accessoire voor uw garderobe.

De slipper Nike vergezelt u op al uw zomerse uitstapjes. Slippers of sandalen Nike zijn licht en gemakkelijk te dragen (of mee te nemen op vakantie) en bieden een zeer koele look, een ideaal product voor uw ontspanningssessies. Bekijk de nieuwe slippermodellen Nike Victori, en de slipper Nike Air Max. En vergeet niet de Nike Benassi slippers voor heren, die zich onderscheiden door hun comfortabele zolen!

De Nike flip-flop is gemakkelijk op elk moment aan te trekken. Dankzij het zachte en flexibele ontwerp kunt u het meenemen op vakantie en genieten van de zomer! Koop nu uw slippers Nike voor mannen, vrouwen en kinderen. De nieuwste collectie teenslippers en teenslippers Nike zal het hele gezin bekoren.