Stance Sokken aan de beste prijs

Ontdek de collectie van STANCE Sokken. Grote keuze aan maten en modellen ✓ Snelle levering en gegarandeerd de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Stance, het favoriete sokkenmerk van sneakerverslaafden

Het Californische label Stance werd opgericht in 2009 en biedt originele sokken voor mannen, vrouwen en kinderen. Door samenwerkingen met beroemde artiesten en iconische merken heeft Stance het concept van de sok opnieuw uitgevonden. Het is een waar mode-accessoire geworden!

In minder dan vijf jaar tijd heeft het merk STANCE sokken getransformeerd tot een van 's werelds meest opwindende accessoires. De oprichters van Stance zagen een categorie die werd genegeerd, als vanzelfsprekend werd beschouwd, verwaarloosd en achtergelaten. Door leven te blazen in een voorheen vergeten gebied, ontketende het merk Stance een beweging van kunst en zelfexpressie die iconische atleten, kunstenaars en culturele beïnvloeders aantrok, een groep die wij de Punks & Poets noemen.

Door zijn gevarieerde ontwerpen en vele kleuren, is Stance toegewijd aan individualiteit. Sneaker verslaafden houden ervan om hun schoenen te matchen met hun sokken. En met Stance, is de winnende combo perfect!

Stance, de Californische sokken die over de hele wereld gedragen worden

Door aan onze creatieve wortels een echte aandacht voor technische innovaties toe te voegen, is het merk Stance zeer populair geworden over de hele wereld, zozeer zelfs dat Stance nu in meer dan 40 landen wordt verdeeld. Zoals u ziet, zal het merk Stance in de smaak vallen bij mensen die anders durven te zijn!

Technische sokken voor iedereen.

Stance heeft het tot haar missie gemaakt om ongewone sokken te produceren om ieders persoonlijkheid te vieren. Deze sokken zijn vervaardigd met behulp van de nieuwste technologie en de beste materialen die beschikbaar zijn, en zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes: hoog, middelhoog of zelfs onzichtbaar.

Ontwikkeld in Californië, worden de sokken van Stance over de hele wereld gedragen, en de sterke punten van het merk zijn onmiskenbare stijl gecombineerd met geweldige functionaliteit. De sokken van Stance zijn van hoge kwaliteit en zijn bestand tegen elke skate-, BMX- of surfsessie. Het is geen toeval dat Stance zo goed vertegenwoordigd is in boardsporten en urban sports.

Vele professionele atleten zoals Chris Cole, Duane Peters of Lizard King hebben ze al getest, en vonden ze geweldig!

Vandaag wordt het merk Stance met trots vertegenwoordigd door invloedrijke persoonlijkheden zoals NBA-speler James Harden, de Amerikaanse zangeres Rihana, skateboardster Ishod Wair, surfer John John Florence, en motorcrosser Kenny Roczen!

STANCE is een symbool van de skate-, surf- en straatcultuur in Zuid-Californië. Kies een model met een discreet patroon, of trek de stoute schoenen aan en kies voor een origineel en stijlvol ontwerp dat past bij je beste paar sneakers!

Nieuwe Stance 2021 collectie

Terwijl we ons voorbereiden op een frisse start voor een nieuw jaar 2021, heeft Stance een eenvoudige filosofie om te volgen. Het merk is toegewijd aan het ontwerpen van best-in-class producten met het hernieuwde doel om uw dagelijks leven te verbeteren door middel van comfort en creativiteit.

Om te beginnen richt Stance zich op de ontwikkeling van hun Stance Staples-programma. Dit zijn bewezen stijlen, traditionele prints en kleurverhalen die resoneren met Stance fans en deel uitmaken van hun dagelijkse rotatie. Stance werkt aan het leveren van wat ze willen, elke dag. Comfort en kwaliteit blijven hoog in het vaandel staan, want wij blijven ons product-DNA hoog houden met onze exclusieve Butter Blend™, Infiknit™ en Feel360™ innovaties in de casual en performance categorieën.

Ten slotte zou Stance Stance niet zijn zonder een reeks merkpartnerships om wat energie te brengen en samen te werken met enkele van de beste, stoutmoedigste en slimste ontwerpers en iconen van de popcultuur. Drop 1 2021 trekt de aandacht van een grote verscheidenheid aan partners, van National Geographic tot Grateful Dead en SpongeBob SquarePants tot Ricky Bobby en Nascar-fenome Chase Elliot, die hun Stance-debuut maken. De graffitikunstenaar Stash uit New York en de popartiest Aaron Kai uit Hawaï vervolledigen ons aanbod, naast vele andere onverwachte partnerschappen onderweg.

Kortom, het merk Stance gelooft dat superieur comfort je dagelijkse leven verbetert en dat een unieke esthetiek vertrouwen inboezemt en creativiteit stimuleert.