Sneakers Onderhoud: Producten om uw favoriete sneakers schoon te maken!

Vind de sneakers schoonmaakproducten en accessoires om je favoriete sneakers en schoenen schoon te maken, te beschermen en te sublimeren. De essentiële schoonmaakproducten zijn de sneakerreiniger om uw sneakers van leer, textiel of een ander materiaal te reinigen en te beschermen. U kunt ook een kwaliteitsborstel gebruiken om stof van uw meest beschadigde modellen te verwijderen. Aarzel ten slotte niet om het essentiële product voor het waterdicht maken te gebruiken om uw sneakers tegen water en andere vlekken te beschermen. Vind Crep Protect en SneakerLab producten op deze pagina!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Maak uw sneakers schoon en bescherm ze

Zorg goed voor je sneakers! Vermijd de ergste vlekken op uw schoenen met onze talrijke producten om uw sneakers te reinigen en te onderhouden. In deze rubriek vindt u de oplossing voor al uw problemen.

De beste schoonmaaksets voor sneakers

Ontdek de Cure reinigingskits van Crep Protect. De Cure reinigingsoplossing, gemaakt van een mengsel van water, kokosnoot- en jojoba-extracten, wordt geleverd met een rits. Deze natuurlijke oplossing is geschikt voor gebruik op leder, suède, nubuck, canvas en meer. SneakerLab biedt ook verzorgingsproducten van hoge kwaliteit voor sneakers.

De SneakerLab reinigingsspray en borstelset is perfect om uw nieuwe schoenen te beschermen. Naast deze reinigingskits raden wij het gebruik van een waterafstotende spray aan. De Crep Protect waterdicht makende spray is bijvoorbeeld zeer doeltreffend. Deze oppervlaktebehandeling, doeltreffend op de meeste materialen, is een onzichtbare barrière die tot 5 weken bescherming biedt en tot 12 paar kan beschermen.