Daömey het streetwear merk voor basketballers

Ontdek de kledingcollectie Streetwear Daömey . Zorgvuldig geselecteerde modellen ✓ Levering rapide en gegarandeerd de beste prijs!
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Daömey - Welkom aan de andere kant

Onafhankelijk merk streetwear opgericht in 2006 in Parijs. In de loop der jaren is het merk Daömey uitgegroeid tot een onafhankelijk label dat Streetwear, Mode, Kunst, Muziek, Kleding, Accessoires mengt .

Beïnvloed door urban fashion en de lifestyle VS, van de oorsprong van basketbal, tot de passie van Japanse manga, tot de stedelijke gewoonten van Parijs, is ons collectief een slimme mixlange Hype en Urban.

Bekend en erkend over de hele wereld, wij verzenden wereldwijd. Wist je dat? Daömey heeft ook twee fysieke winkels in Europa, in Parijs in de wijk Bastille en in Londen in de populaire en trendy wijk Shoreditch. Om de naam Daömey goed uit te spreken: Daomé!

Veel van 's werelds grootste beroemdheden hebben de Daömey-beweging gesteund. Daömey is al meer dan tien jaar actief in de mode-industrie streetwear en heeft een indrukwekkende schare beroemdheden weten op te bouwen. Talrijke atleten, zangers, rappers en acteurs hebben zich bij de familie aangesloten en sporten met de producten van het merk om hun straatstijl te perfectioneren.

In de Wall of Fame van het merk Daömey vinden we Ace Hood, Marcus Nasty, Booba, Redman en Raekwon van Wü Tang, Kid Ink, Giannis Antelokounmpo, Smokepurpp, Jessie Reyez, Lady Leshurr, Kodie Shane en meer recentelijk Mister V....

Daömey het merk streetwear met originele truien

Geïnspireerd op de officiële NBA shirts van de jaren 90. Een kruising tussen Chicago Bulls en de personages van de Dragon-serie Ball Z. Bij Sneakin houden we van het GOKU DAÖMEY LEAGUE JERSEY.

Het oorspronkelijke idee is ook afgeleid van het honkbaluniversum, waarbij de stijl en het ontwerp van de officiële honkbalshirts uit de jaren '90 zijn overgenomen.

Welkom bij de Daömey League!