Tealer Collectie van T-shirts en sweatshirts met eigenzinnige grafische prints

Ontdek de nieuwe collectie tee shirts, sweatshirts en cargo broeken van het merk Tealer. Het Franse streetwear merk is een must-have geworden. Tealer is een t-shirt merk. Het concept is duidelijk, de optelsom is eenvoudig : DEALER + TEE SHIRT = Tealer !

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Tealer het must-have streetwear merk in France

TEALER a is een Frans merk uit Parijs. Volledig onafhankelijk sinds 2012, is TEALER vandaag de machtigste verkoper op de Franse streetwear markt.
Het merk Tealer wordt in het buitenland en in vele Europese hoofdsteden uitgevoerd en wordt wereldwijd gedistribueerd, en natuurlijk op Sneakin.fr.

Tealer urban en offbeat kledinghandelaar

Wist je dat? Tealer staat voor Tee-shirt Dealer. De slogan van het Parijse merk is: " Lokaal geteeld en onafhankelijk".

Tealer, door de media de "koning van de Franse streetwear" genoemd, staat bekend om zijn creativiteit en reactiviteit in een voortdurend veranderende markt.

Tegenwoordig werkt Tealer samen met gerenommeerde kunstenaars en grote merken als NIKE, G-SHOCK, C LSC L.A, DAUPHIN ROSE, AM APRÈS MINUIT, FILA, V/SUAL. Tealer werkt ook samen met straatartiesten als Aaron Kai, Yoko Honda en Yeojun Yoon.

Dankzij het duizelingwekkende succes heeft het merk artiesten uit de muziekwereld bereikt en aangetrokken, waaronder de zeer populaire: Asap Ferg, Rihanna, Wiz Khalifa, SchoolboyQ, Fekky. Het merk staat ook dicht bij veel Franse rappers en beroemdheden, zoals Joey Starr of Oxmo Puccino.

De grafische Tealer logoprints staan trots op een reeks sweatshirts, hoodies, jassen, t-shirts en accessoires: bobsleeën, hoeden, petten en fanny packs.

Het Parijse label heeft sinds zijn oprichting veel verschillende samenwerkingen ontwikkeld en is van plan deze prestatie te vergroten om op deze weg verder te gaan. De nieuwste collecties Tealer: Rick and Morty, Stranger Things, Tealer x Naruto Ramen ennog veel meer!