Trainers Piola voor mannen, vrouwen en kinderen

Ontdek Piola, het merk van hoogwaardige sportschoenen uit eerlijke handel. Combineer elegantie en ethiek met de verschillende modellen canvas en leren sportschoenen.

Alle trainers Piola, voor mannen, vrouwen en kinderen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vele kleuren en altijd tegen de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Piolahet merk van hoogwaardige sportschoenen uit eerlijke handel

PiolaEen modieus, eco-verantwoord en geëngageerd merk.

Het schoenenmerk Piola isengage met onze planeet. Inderdaad, Piola betrekt zijn wilde rubber rechtstreeks van producenten genaamd "Shiringeros" in het hart van het Amazonewoud in Peru.

Strijd tegen ontbossing

Piola Het bedrijf koopt het rubber tegen 5 keer de lokale marktprijs en draagt actief bij tot de ontwikkeling van hun knowhow, hun levenskwaliteit en hun werk, terwijl de ontbossing wordt beperkt.

Piola Een sociaal project rond dure schoenen

Je schoenen, je stijl, en dan wat?

Voor elk verkocht paar schenkt Piola 2€ aan de Shiringeros. Deze middelen worden onder meer gebruikt autres voor de renovatie en bouw van werkplaatsen voor de verwerking van de latex die voor de vervaardiging van de schoenen wordt gebruikt. Of om hun huizen aan te sluiten op elektriciteit (zonne-energie) en drinkwater.

Het merk Piola is duidelijk geëngageerd, en de projecten zijn talrijk. Door een paar schoenen te kopen Piola, kiest u voor een fair trade merk, met een echt sociaal project. Elk gekocht paar maakt de realisatie van de vele projecten van het merk mogelijk.

PiolaEen kwaliteitsmerk met unieke knowhow

Piola werkt samen met gerenommeerde fabrieken op Portugal, gespecialiseerd in high-end productie. Het eco-verantwoordelijke merk gebruikt Italiaanse leersoorten, die voldoen aan de REACH-normen. De trainerscollecties Piola zijn geïnspireerd op de klassiekers van de sneakers cultuur.

In de modellen Piola Cayma, Acoy, Huaraz, Vida en Ica vindt u ongetwijfeld inspiratie in de basis en de iconische adidas Stan Smith , Nike Air Force 1, of Karhu Fusion 2.0