Krakatau Draag : Heren Parka en Streetwear

Ontdek de parka's Krakatau wear op look en streetwear. Het nieuwe trendy Russische merk uit Sint-Petersburg onthult een collectie jassen, parka's en jacks met een survivalistische geest.
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Petersburg Russie, KRAKATAU jassen zijn ontworpen om de intense kou van de koudste breedtegraden te weerstaan. De oprichter en ontwerper, Alex, had de vision om een jas te creëren met een aanzienlijke look Streetwear, maar toch bestand tegen barre en onvoorspelbare weersomstandigheden. De herfst / winter 2019 collectie omvat een breed scala aan bovenkleding voor verschillende gelegenheden - met als hoofddoel het bieden van maximale warmte door functionaliteit en stijl.

KRAKATAU Biedt een collectie bovenkleding die de elementen te lijf gaat met gemoderniseerde stoffen, strakke modellen en multifunctionele looks, waarbij elk stuk verzegelde naden combineert met stoffen als gelamineerd katoen, milieuvriendelijk niet-geweven Tyvek en rip-stop.

Het merk wil een gemeenschap van fans opbouwen, maar is voorzichtig om mainstream te gaan. Vind het merk Krakatau Wear op Sneakin en in onze winkel in Parijs.