Kleding Karl Kani voor mannen: T-Shirt, Sweatshirt, Hoodies

Ontdek de streetwear en hiphop kledingcollectie Karl Kani. Het Amerikaanse urban merk gedragen door de Amerikaanse rap legende: Tupac. Grote keuze aan maten en modellen ✓ Levering rapide en gegarandeerd de beste prijs !
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Karl Kani het merk streetwear en Hip-Hop is terug in kracht

Het merk Karl Kani is een iconisch merk in de VS, vooral in de jaren 90 met de opkomst van loszittende kleding die in de Amerikaanse hiphopwereld wordt gedragen, en ook van NBA. Het merk Karl Kani is ook sterk aanwezig in de cultuur streetwear. Een van de baanbrekende merken die jeans jeans en sweats hyper loose fitting produceert. Een trend die zich snel verspreidde naar de modewereld. De opkomst van het merk Karl Kani in de streetwear scene werd ook geholpen door de Amerikaanse rappers Dr. Dre en Snoop Dog, en hiphopsterren als 2Pac en Notorious B.I.G. die het merk droegen in hun videoclips.

Vandaag is het merk terug op de streewear scene met zijn onmiskenbare stijl. Kar Kani's kenmerkende stukken zijn het mollige velours trainingspak en de gestreepteTall-tee Karl Kani voor mannen. Deze iconische basic heeft een ronde halslijn met elastische ribboorden. Het Karl Kani logo staat prominent op de borst met een gebogen logo-naad aan de voorkant. Het dikke katoen is lichtjes losjes voor een comfortabele, losse pasvorm, en elk stuk vibreert met de passie van hip-hop en de stedelijke wereld.

Wist je dat?Om imitatie tegen te gaan, besloot Karl een metalen en lederen plaquette op de kleding te bevestigen met de tekst: "Geïnspireerd door de vitaliteit van de straten van Brooklyn, New York, Karl Kani, moedigt de jonge Afro-Amerikaanse ontwerper van Karl Kani Jeans je aan om je dromen na te jagen en je doelen te bereiken. Draag de kleren die de kennis van Afrikaans-Amerikaanse creativiteit en vastberadenheid vertegenwoordigen. Herken de handtekening die de Afro-Amerikaanse trots en eenheid symboliseert. Karl Kani. " Huidige rapsterren als LL Cool J en Jay Z blijven het label Karl Kani steunen en dragen nog steeds de streetwear kleding van het 100% Amerikaanse hiphopmerk.

Ook dit seizoen wordt de trend gekenmerkt door een terugkeer naar de codes van de jaren negentig. De ruimvallende pasvormen en gestreepte en gekleurde T-shirts van Karl Kani zijn erg populair bij urban fashion fans en streetwear!