PSG x Jordan Kledingcollectie

Dit is Parijs! Vind de hele collectie PSG x Jordan op Sneakin : truien, jassen, parka's, sportkleding, shorts, broeken, jogging, sweatshirt, Air Jordan, training, pet, accessoires... De nieuwste lifestyle collectie PSG x JORDAN is te koop in onze online shop. Profiteer het hele jaar door van lage prijzen om uzelf uit te rusten en uw favoriete team te steunen op PSG!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

De samenwerking van dit seizoen Jordan x Paris Saint-Germain heeft gekleurde afwerkingen met een paarse iriserende glans. Naar de PSG X Jordan lifestyle collectie wordt al enkele seizoenen reikhalzend uitgekeken, niet alleen door PSG supporters, maar ook door alle sneakerverslaafden en Jordan Brand fans!

Jordan X PSG Nieuwe collectie trainingspakken en truien

Het partnerschap tussen Jordan en Paris Saint-Germain haalt zijn origine uit de sport en maakt deel uit van de cultuur. De brutale brutaliteit van de Jumpman gaat perfect samen met het geraffineerde ontwerp van de Parijse mode, waardoor de sportkledingstijl wordt versterkt en beide merken aan een nieuw publiek worden onthuld.

Als je een fan bent van de voetbalclub Paris Saint-Germain, of een fan van het Jumpman merk "Jordan Brand", dan is deze nieuwe lifestyle collectie iets voor jou!

Ter herinnering: de samenwerking tussen Jordan Brand en Paris Saint-Germain is begonnen in het seizoen 2018/2019. Dit is de eerste keer dat de Amerikaanse firma Jordan Brand samenwerkt met een voetbalteam. Maar het moet ook gezegd worden datde Jumpman al lang een speciale relatie heeft met France en in het bijzonder met zijn hoofdstad.Wie herinnert zich nog de foto's van Michael Jordan op het Trocadero trots poserend voor de Eiffeltoren? Wie had een paar jaar later gedacht dat het Jumpman-logo midden in het clublogo van de hoofdstad zou verschijnen.

Een samenwerking die veel stof deed opwaaien. Zowel bekritiseerd als aanbeden, vandaag de dag is iedereen het eens met elk nieuw stuk van de samenwerking met.

Vandaag is de weddenschap succesvol, het is een win-win partnerschap geworden! De club van Paris Saint-Germain explodeert de verkoop en verbetert zijn imago als de meest trendy club ter wereld. Anderzijds biedt het merk Nike en Jordan een nieuw universum dat nooit eerder is benaderd. Een onmiskenbaar Fashion/Street Culture label dat populair is over de hele wereld, vooral in Amerika en Azië.

Ondertekening bij PSG is zowel het bereiken van een van de meest prominente clubs op de planeet op sportief gebied als het geven van een sterke positie aan Jordan in een van de wereldhoofdsteden van de straatcultuur.

Mode stukken zoals de PSG X Jordan jassen, of de Paris/Jumpman jerseys zijn zeer snel uitverkocht. Net als de sneakermodellen Air Jordan I en Air Jordan V, die een grote hit zijn bij sneakerheads!

Michael Jordan zelf sprak op de officiële website van PSG over de samenwerking tussen het merk dat zijn naam draagt en de Parijse club:

"Het merk Jordan en Paris Saint-Germain nemen een unieke positie in op het gebied van sport en stijl. Onze associatie is natuurlijk. Wij zijn verheugd om onze twee gemeenschappen van liefhebbers te verenigen, nu verbonden door de aanwezigheid van de "Jumpman" op de borst van de spelers van Paris Saint-Germain. "

De samenwerking tussen Paris Saint-Germain en Jordan weerspiegelt de ambitie van beide merken om prestaties, innovatie en stijl te combineren. De samenwerking PSG X Jordan stelt ons in staat een nieuw publiek te bereiken en tegelijkertijd trouwe PSG fans over de hele wereld het beste in stijl te bieden! Met dit nieuwe partnerschap toontNike zijn ambities buiten het basketbal en buiten Noord-Amerika.

Dit is een nieuw tijdperk van samenwerking tussen basketbal en voetbal. En bij Sneakin houden we ervan, het zit in ons DNA. De combinatie van sportieve en trendy mode, deze nieuwe samenwerking tussen twee onvermijdelijke merken maakt dat we zonder aarzelen deel willen uitmaken van dit team.

PSG X Jordan: een lifestyle collectie, innovatief en stijlvol

Om zichzelf deze "street credibility" te geven , is de lifestylecollectie PSG X Jordan gebaseerd op zeer coole kledingstukken met een zorgvuldig ontwerp. Nike en Jordan Brand hebben het belang begrepen van een associatie met Parijs, een van de modehoofdsteden van de wereld . Je hoeft de Parijse modeweek maar te zien om te beseffen hoe populair het is. Parijs is ook de hoofdstad van de straatcultuur.

Alle producten met de stempel PSG X Jordan zijn geïnspireerd op deze straatcultuur en de wereld van het basketbal-ball. Het Quai 54 streetball toernooi wordt ook belicht in dit partnerschap mondial. Visueel zijn de kledingstukken zeer modieus en de eerste collectie is een echt succes. Het hele assortiment lifestyle kleding werd snel opgekocht, waardoor voor veel producten voorraden ontstonden.

Tegenwoordig maakt Jersey Culture het gemakkelijk om een shirt buiten de voetbalcontext te dragen. Buiten de stadions is het de mode om oversized shirts en truien te dragen.

De collectie PSG X Jordan omvat vele stukken, waaronder sweatshirts met groot logo, jassen en warme parka's met het stempel Jordan X PSG, Bball t-shirts, truien en tanktops. Een geweldige manier om een stijlvolle look te krijgen die veel mensen zal aanspreken. Of je nu een fan bent van Paris Saint-Germain of een Street Culture fan, de hele Jordan Brand x Paris Saint-Germain collectie is verkrijgbaar voor de beste prijs op Sneakin.com.