Bons Baisers de Paname Damessneakers Mode aan de beste prijs

Het schoenenmerk Bons Baisers de Paname is verkrijgbaar op Sneakin. Vind alle nieuwste sneakers Bons Baisers de Paname op onze online shop: Bons Baisers de Paname Simone-French Kiss, Bons Baisers de Paname, Betty-Glitter, Bons Baisers de Paname Simone-Love Always.

Alle trainers Bons Baisers de Paname, voor dames zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vele kleuren en altijd tegen de beste prijs!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bons Baisers de Paname Het Franse damesmodemerk met Parijse inspiratie

In 2016 kwam de Franse schoenen- en accessoireontwerpster Isabelle Ye op het idee om de uitdaging aan te gaan om het legendarische imago van de Parijse vrouw opnieuw uit te vinden door middel van heldere, speelse, leuke en kleurrijke schoenen. Een paar schetsen en een collectie later en Bons Baisers de Paname was geboren. Oprichtster Isabelle leerde haar vak bij haute couture merken, en vandaag de dag worden al haar collecties ontworpen in haar ontwerpstudio in het derde arrondissement van Parijs.

Sneakers Bons Baisers de Paname voor vrouwen met een sterke persoonlijkheid

De Bons Baisers de Paname trainers worden mooi omschreven als "gemaakt om gedragen te worden zoals je een ansichtkaart zou schrijven - instinctief, met een glimlach, denkend aan alle dingen waar je echt van houdt". De Bons Baisers de Paname trainers zijn ook precies dat, een combinatie van alles waar we allemaal van houden. Er is glans, glitter, dierenprint en alle kleuren die je maar kunt wensen.

Damesschoenen die de Parijse romantiek weerspiegelen!

Fris en met details om verliefd op te worden, brengen de Bons Baisers de Paname schoenen een vrolijke sfeer en geven ons een echt mooi gevoel. Hun iconische rode lippen zijn een bijzondere en kleurrijke liefdesverklaring. Geïnspireerd door de romantische je ne sais quoi en degant van Parijs waar ze zo van houdt, bedenkt Isabelle schoenen met een leuke en grillige touch, voor vrouwen die zichzelf niet al te serieus nemen.

Trainers zijn een collectie apart, onze Sneakin online shop staat vol met veter- en klittenbandschoenen, allemaal afgewerkt met verschillende kleuren, teksten en illustraties. Het merk heeft zelfs een trainerscollectie in samenwerking met Barbie. Ja, Barbie!

Mode voor vrije en voldane vrouwen

Ontworpen voor vrouwen die zichzelf niet al te serieus nemen, zijn hun schoenen gemaakt om te dansen, 's middags te wandelen en door de stad te rennen (in Parijs of elders!). Als u, zoals velen van ons, al jaren op zoek bent naar het perfecte paar witte sportschoenen om te dragen bij zowel gebloemde minirokjes als korte jeans, dan zou u die hier wel eens kunnen vinden.

Bekijk de schoenen, accessoires en ready-to-wear collecties van Bons Baisers de Paname hier op Sneakin.