Rains Regenkleding voor Heren en Dames

Vind het kledingmerk RAINS op Sneakin.fr. Waterdichte uitrusting die functie en mode combineert. Deens all-weather merk, ontworpen om je droog te houden in de regen. Scandinavisch design met strakke, frisse silhouetten. Ontdek de nieuwe collectie.ontdek de nieuwste modellen en kleuren ✓ Levering rapide en beste prijs gegarandeerd!
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Rainshet hedendaagse regenkledingmerk

Rains is een eigentijds regenkledingmerk dat waterdichte ontwerpen maakt voor de wereldburger. Beïnvloed door zijn Scandinavische afkomst, kiest Rains voor een compromisloze benadering van eenvoud die geworteld is in zowel functionaliteit als geschiktheid.

Rains Het bedrijf gelooft dat het mogelijk is passende regenkleding te dragen zonder in te boeten aan doordacht design en aandacht voor detail. Rains kleding, tassen en accessoires zijn ontworpen om de elementen te weerstaan, terwijl ze rekening houden met de huidige trends.

Sinds 2012 herdenkt Rains kwalitatieve regenkleding. Te beginnen met een initiatief om de traditionele rubberen mackintosh op een nieuwe manier te interpreteren. Tegenwoordig biedt Rains ook een complete collectie waterdichte kleding, tassen en accessoires .

RainsWij zetten ons in om waterdichte kwaliteitskleding te leveren die lang meegaat!

Elk product Rains is gemaakt om de traditionele opvattingen over regenkleding te eren en uit te dagen. Naast waterdichte kwaliteitsproducten zijn Rains kleding, tassen en accessoires ontworpen om het nuttige met het modieuze te verenigen. Afkomstig van Danemark, behoudt de esthetiek van Rains altijd een Scandinavische zweem van eenvoud.

Rains ontwikkelt en produceert moderne en comfortabele regenkleding. De handtekening van deze belofte is een lichte maar sterke polyester stof ondersteund door een flexibele polyurethaan coating. Het weefsel is ultrasoon gelast, wat de kwaliteit en de waterdichtheid van de producten garandeert. Bovendien zijn alle fittingen, ritsen en afwerking ontworpen en geproduceerd in materialen die geoptimaliseerd zijn voor natte omstandigheden.