Sportkleding Compagnie de Californie : Jogging en Sweatshirts

Ontdek de sportkleding collectie Compagnie de Californie: Jogging en Sweatshirts. Ruime keuze aan maten en modellen, en gegarandeerd de beste prijs!
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Compagnie de californie het jogging- en sportkledingmerk bij uitstek

Compagnie de Californie is een Frans merk dat in 1983 in Parijs werd geboren. Gemaakt door een team van stylisten die enkele jaren aan de westkust van de Verenigde Staten hebben doorgebracht. Ze werden meegezogen in de unieke sfeer van het Californië van de jaren 80, met een uitzonderlijke levensstijl badend in zee, zon, sport, moderniteit, creativiteit, waardoor een ideale generatie ontstond.

Met een vrije en ontspannen gemoedstoestand.lange Venice Beach wordt de bakermat van een verbazingwekkende mix van lifestyle-culturen waar surfen, skaten en stedelijke cultuur naast elkaar bestaan. Tegelijkertijd ontstaat in de vallei een hele generatie nieuwe technologiebedrijven.
Het team van Compagnie de Californie wordt gevormd en brengt deze relaxte levensstijl terug naar France en geeft geboorte aan een van de eerste lifestyle-geïnspireerde merken "MADE IN CALIFORNIA".

Compagnie de californie MADE IN CALIFORNIA:authentieke, idealistische creatievelingen met een baanbrekende vision

Het idee is om een reeks stijlvolle en comfortabele dagelijkse benodigdheden te ontwerpen om een gevoel van vrijheid te behouden, gemaakt van de beste materialen en afgeleid van sportkleding.

Het logo en het patroon van Compagnie de Californie zijn geïnspireerd op de grafische vormgeving van Amerikaanse universiteiten in de jaren 80. De DIEGOJoggingbroek is emblematisch en iconisch geworden. Deze nieuwe moeiteloze, chique en natuurlijke stijl heeft generaties mannen, vrouwen en kinderen aangesproken, en mond-tot-mondreclame heeft het merk een hoge vlucht helpen nemen.

Joggingbroek Compagnie de Californie Diego

Klassieke snit, geribde tailleband en enkel. Zijzakken met buitennaden. Badge Compagnie de Californie op de achterzak. Unisex model. Samenstelling 80% Katoen en 20% Polyester. Comfortabel om aan te raken en te dragen dankzij de snit en het materiaal dat onze ontwerpers op point hebben gebruikt.

Voor het lente/zomerseizoen is het iconische model van Compagnie de Califlornie terug in een nieuw materiaal: French Terry.

Een materiaal dat speciaal is aangepast aan de zomer, licht om te dragen en altijd comfortabeler. Wist u dat de Diego joggingbroek dit seizoen verkrijgbaar is in 11 kleuren. Een ruime keuze om zeker te zijn van de juiste aankoop!

Begin jaren 2000 besloten de oprichters, voortbordurend op hun succes, andere dromen na te jagen in de VS en het merk te laten rusten, wachtend op het juiste moment om terug te keren. In 2016 heropende Compagnie de Californie zijn deuren, nadat het was uitgenodigd om een exclusieve productie te maken voor de 20e verjaardag van de prestigieuze Parijse modetempel Colette.

Compagnie de Californie Het bedrijf heeft net zijn 36e verjaardag gevierd en is terug met een even authentiek team. We blijven trouw aan onze waarden en bieden onze klanten originele collecties uit onze vintage Californische 80's lifestyle erfenis, terwijl we voortdurend in contact blijven met de invloeden van onze nieuwe digitale cultuur.