Trainers Diadora voor mannen, vrouwen en kinderen

Het schoenenmerk Diadora is verkrijgbaar op Sneakin. Vind alle nieuwste modellen van sneakers Diadora op onze online shop: Sneakers Diadora N9002, Diadora Game L Low, Diadora Sport Action en Titan Reborn.

Alle Diadora trainers, voor mannen, vrouwen en kinderen, zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vele kleuren en altijd voor de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Trainers Diadora Lifestyle : Hoogwaardige schoenen

Geboren voor de sport, gevormd door het leven - met de straat als speelplaats. Dit is de filosofie van het merk sneakers Diadora Lifestyle .

Het DNA van sport en Italiaans vakmanschap zijn de kenmerken van Diadora Lifestyle , die een merk definiëren dat geboren is op het sportveld maar zijn natuurlijke thuis vindt op de straat. Vertegenwoordigen wie we zijn - zonder compromissen - is altijd de kern geweest van de wereld Diadora Lifestyle , die duidelijk de vastberadenheid wil aanmoedigen om te zijn wat autres niet is: onszelf.

Diadroa Lifestyle, het Italiaanse merk expert op het gebied van sport en lifestyle

Al 70 jaar, de knowhow van deskundigen, de evolutie van kleding en schoeisel, het mengen van moderne technologieën ultra, de geest van innovatie en stilistisch onderzoek.

De collecties Diadora Lifestyle doen de archiefproducten herleven die in de legendarische jaren 70, 80 en 90 sportgeschiedenis schreven en creëren nieuwe hedendaagse straaticonen.

Een modernelange van streetwear en sport-DNA, Diadora Sportswear spreekt een nieuwe generatie jonge consumenten aan via iconische producten en baanbrekende samenwerkingen met de meest invloedrijke ontwerpers en trainerswinkels van de markt.

Het merk Diadora viert uniciteit en sterke persoonlijke kwaliteiten - authenticiteit, durf en de compromisloze moed om te zijn wat je bent. autres niet - door producten aan te bieden die authentieke verhalen vertellen aan gepassioneerde jonge stedelingen die niet bang zijn om zichzelf te zijn.

Diadora sneakers premium met scherpe styling

Heritage belichaamt de voortreffelijkheid van Diadora met een selectie producten die zowel verfijnd als avant-gardistisch van stijl zijn.
Exclusieve Made in Italy kwaliteit, het gebruik van speciale behandelingen en deunion tussen technologie en design zijn de hoekstenen van het label.

Naast directe verwijzingen naar emblematische producten uit de archieven van Diadora, zijn de collecties een reflectie op de evolutie van smaak en stijl in het verleden.Naast directe verwijzingen naar iconische producten uit het archief zijn de collecties een weerspiegeling van de evolutie van smaak en stijl door de decennia heen, tot een perfecte synthese van innovatie en schoonheid. Op essence brengen elegante en moderne silhouetten hulde aan het verfijnde Italiaanse vakmanschap en een nieuw hedendaags concept van verfijning.