Le Temps des Cerises. Topklasse dames- en herenjeans, leren jassen, en perfecto

Le Temps des CerisesGeniet van onze selectie dames- en herenjeans in alle maten en kleuren, skinny, slim, regular tegen de beste prijs!
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Le Temps des Cerises een geschiedenis van jeans sinds 1998

Le Temps des cerises is een Frans kledingmerk dat voornamelijk jeans en accessoires maakt en nu ook lederen kleding.

Al 20 jaar legt het merk met al zijn passie in het materiaal, met de belofte van niet alleen perfecte snitten en authentieke effecten, maar ook een verantwoorde aanpak, zelfs in de kleinste details...

Het merk werd in 1998 in Marseille opgericht. Het is in wezen een vintage lijn, met een jeans DNA, die een textielaanbod heeft ontwikkeld door de codes en fabricagetechnieken van denim over te nemen.

Er zij aan herinnerd dat de spijkerbroek ontstond tussen Marseille en Genua, in Italie, waar het garen indigo werd geverfd, vandaar het Genua-blauw dat "Blue Jeans" werd.

Vervolgens werd de stof in Nîmes geweven, vandaar de stof van Nîmes die "Denim" werd.

Le Temps des Cerises kleedt alle vrouwen en mannen met stijl dankzij een prêt-à-portercollectie die zichzelf opnieuw weet uit te vinden.
De collecties surfen op de trend en tonen tegelijkertijd hun verschil. Sindsorigine heeft het Franse merk een textielaanbod moeten ontwikkelen door de codes en fabricagetechnieken van jeans over te nemen.

Jeans die hun beloftes nakomen

Als object van verlangen zijn jeans ook de bijna oneindige drager van allerlei herinterpretaties. Het dragen van jeans is een uitdrukking van iemands verschil, een bevestiging van iemands karakter maar ook van iemands vermogen om culturele codes te integreren.

De denim stoffen die het merk Le Temps des Cerises gebruikt worden gemaakt in de beste fabrieken van Italie, het stikgaren en de geweven labels komen ook vanItalie.

De jacrons, leren labels die aan de achterkant van de jeans in de taille zijn aangebracht, zijn gemaakt en behandeld in Espagne met Italiaans leer.

Het merk besteedt bijzondere aandacht aan het werken met fabrieken die sociale en milieunormen respecteren.

Om kwaliteitsjeans te maken is sourcing een belangrijke stap. Het merk besteedt veel zorg aan het kiezen van hoogwaardige stoffen, terwijl de prijs betaalbaar blijft.

"Al 20 jaar stoppen we al onze passie in de stof, onze belofte stopt niet bij perfecte jeans snitten en authentieke wassingen, we hebben een verantwoordelijke aanpak, zelfs in de kleinste details..." Lyllian Richardière

Le Temps des Cerises doorkruist de seizoenen en biedt unieke en trendy stukken. Op het snijvlak van de mode innoveert het merk voortdurend om uw garderobe te verbeteren, winter en zomer, en kleedt u voor elk moment van de dag.

De verschillende soorten jeans "Le Temps des Cerises" voor vrouwen en mannen

De populairste modellen damesjeans zijn de "Pulp", de "Power" en de "Boyfit".

  • Pulp model: Stretch stof met een push-up en sculpting effect. Het push-up effect en de ideaal geplaatste achterzakken garanderen een "mooi kontje". De Pulp jeans past bij alle lichaamstypes, of je nu slank of rond, kort of lang bent!
  • Power model: Comfort stof met een los effect op de heupen, iets strakkere pijpen, het is een boyfriend cut, 100% comfortabele denim. Deze jeans zijn een groot succes bij vrouwen, kies gegarandeerd voor een trendy look! Dit is de meest glamoureuze versie van jeans die je kunt stelen van je vriendje. Ze kunnen op de heupen of hoog in de taille worden gedragen. Ze zijn geschikt voor iedereen, of je nu slank, mollig, lang of kort bent.
  • Boyfit model: Dit is de niet-vervormbare denim, een zeer rekbare, modellerende stof met een tweede huideffect. Dit model jeans laat uw rondingen perfect uitkomen dankzij de rekbare en zeer comfortabele stof, die niet vervormt!

De blauwe Jogg en de 700/11 zijn de twee essentiële modellen voor mannen.

  • Model Blue Jogg: het is de jeans zo comfortabel als een joggingpak. Extreem comfort met een innovatieve en revolutionaire stof. Gemaakt van een hybride stof, een mix tussen denim en joggingmateriaal, neemt de Blue Jogg de stijl en look van jeans over en zorgt voor een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. Ideaal voor op reis.
  • Model 700/11: Rekbare, slanke stof met een licht versmalde pijp. Dit is een spijkerbroek die bij elkaar past. Het is de bestseller die je in je garderobe moet hebben! Een comfortabele spijkerbroek met een onovertroffen stijl en look die zowel lange als korte mannen past.

Le Temps des Cerises Mediterrane knowhow

Le Temps des Cerises is geboren in het hart van het Middellandse Zeegebied, de bakermat van denim.

Het merk is opgericht door een echte liefhebber van blauwe stof en heeft een unieke knowhow in stand gehouden bij de vervaardiging van zijn jeans en heeft zijn eigen recepten ontwikkeld voor het vervagen op point.

Vandaag de dag heeft Le Temps des Cerises zich gevestigd als de specialist in jeans die "je kont goed doen uitkomen"!

Het merk is een echte referentie geworden dankzij zijn collecties met een rebelse geest. Le Temps des Cerises drukt via zijn collecties een sfeer uit die verleiding en ongedwongenheid vermengt.

Een zekere nonchalance wordt uitgedragen door easy wear, een mode die even rock als comfortabel is, en die in alle omstandigheden chic blijft.

Het Franse jeansmerk is meer dan een geestesgesteldheid en straalt een levenskunst uit waarin delen de kern vormt van relaties. Reizen inspireert en smeedt hun inspiratie. De vrijheid om zichzelf te zijn en in harmonie te leven is de kern van hun motivatie.

Leren jassen, Perfecto Le temps des cerises voor vrouwen

Dankzij Le Temps des Cerises verandert u uw stijl naargelang uw wensen en zonder uzelf te beroven door een glamoureuze, moderne, chique en resoluut stijlvolle look aan te nemen.