Le Coq Sportif Kleding Trends voor Mannen en Vrouwen

Ontdek de kledinglijn van Le Coq Sportif Le Coq Made in France is op Sneakin. Wij bieden u de nieuwste sport- en lifestyle-artikelen voor alle liefhebbers van de Franse touch.

Ontdek een brede selectie van Le Coq Sportif kleding: T-shirts, Sweatshirts, Jassen en Joggingbroeken, voor mannen, vrouwen en kinderen verkrijgbaar in verschillende maten en aan de beste prijzen!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Le Coq Sportif, al 140 jaar een Frans merk van sportkleding

In zijn textielatelier besloot een sportliefhebber, Emile Camuset, shirtjes te maken voor zijn wieler-, voetbal- en rugbyvrienden. Zonder het te weten, legde hij de basis van een merk dat legendarisch zou worden naarmate de sportepossen die het begeleidde zich ontvouwden.

140 jaar later is Le Coq Sportif bekend en erkend voor zijn know-how in sportkleding, schoeisel en accessoires. Hun 140-jarige ervaring in de sportwereld geeft hen een onnavolgbare competentie, een echte legitimiteit.

De wereld van de sport is altijd een inspiratiebron geweest voor de creatie van hun producten. Het creëren van producten voor topatleten is altijd hun uitdaging geweest.

Le Coq Sportif sport- en lifestylekleding

Vandaag de dag is deze geest nog steeds de kern van hun productfilosofie. Hun producten zijn, net als hun merk, eenvoudig en tijdloos en zijn het symbool geworden van het LCS (Le Coq Sportif) erfgoed.

De modecollecties van Le Coq bieden een uitgesproken sportieve maar toch afgemeten en elegante look, opgebouwd uit vrij klassieke maar subtiele kleuren, en de ontwerpen houden het midden tussen modern minimalisme en retro-eenvoudigheid, waardoor elke outfit een welkom vintage gevoel krijgt.

Deze tussenstijl, die helemaal bij de tijd past, laat een echte vrijheid in kleding toe. De kleding van Coq Sportif, van t-shirts tot sweatshirts met rits, is vaak zorgvuldig bewerkt met details en texturen: vilten juk, leren logo, driekleurige stiksels...