Kort pro Le Coq Sportif Performance N° 1

Kort pro Le Coq Sportif Performance N° 1

Beginnend op: € 60,50

€ 48,66

-20%
Domineer het spel in stijl met de pro Le Coq Sportif Performance N° 1 shorts, ontworpen door het beroemde Franse merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,50

€ 48,66

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kort pro Le Coq Sportif Performance N° 1

De pro Le Coq Sportif Performance N° 1 shorts zijn de perfecte keuze voor sporters van alle niveaus die hun sportprestaties willen verbeteren. Met het iconische merk Le Coq Sportif weet je dat je de beste kwaliteit krijgt om je inspanningen te ondersteunen.

Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen voor comfort en duurzaamheid. De lichtgewicht, ademende stof houdt je droog en comfortabel, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies. De slim fit zorgt voor een perfecte pasvorm voor optimale bewegingsvrijheid.

De shorts zijn ook voorzien van de Performance N° 1 technologie van Le Coq Sportif, die gerichte compressie biedt om de doorbloeding te verbeteren en spiervermoeidheid te verminderen. Dit betekent dat je langer kunt trainen en sneller herstelt na het sporten.

Het strakke, moderne ontwerp van deze shorts maakt ze ook trendy om buiten het sportveld te dragen. Of je ze nu draagt naar je trainingssessie of voor een casual dagje uit in de stad, je zult er altijd goed uitzien in deze shorts Le Coq Sportif.

Laat gewone shorts je niet tegenhouden in je zoektocht naar maximale sportprestaties. Kies voor pro Le Coq Sportif Performance N° 1 en bereik je doelen in stijl en comfort.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2420573
Kleur insignes perf
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene