Wrung de leider op de Franse Streetwear Markt

Wrung is een van de toonaangevende merken in de Franse streetwear. Met zijn collectie urban en lifetyle kleding, Wrung maakt het geluk van de gepassioneerde personen van graffiti, stedelijke cultuur en hip-hop trend van de jaren 2000.

Ontdek een grote collectie kleding Wrung Division: T-Shirts, Sweatshirts, Jassen en Joggingbroeken, voor mannen en vrouwen verkrijgbaar in verschillende maten en tegen de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

WRUNG DIVISIE: van Parijse muren tot textiel

Het streetwear-merk Wrung begon vanuit het niets, in de studio van een van de oprichters, met een eenvoudig 'verdraaid' idee ('Wrung' in het Engels) tussen vrienden. Het merk heeft zijn authenticiteit behouden, om in het midden van de jaren 2000 het belangrijkste onafhankelijke label van de Franse streetwear te worden. In die tijd bood het merk Wrung mannen-, vrouwen- en kindercollecties en accessoires aan en werd het in meer dan 20 landen wereldwijd gedistribueerd.

Wrung een hip-hop merk dat zeer gewaardeerd wordt door de stedelijke cultuur

De band tussen Wrung en de wereld van muziek en urban culture is altijd een natuurlijke geweest, wat het merk een authentiek en onafhankelijk imago geeft. Vanaf het begin heeft Wrung geopereerd in een geest van solidair ondernemerschap.
Pascal "Creez", een van de oprichters van Wrung, was de tourmanager vanArsenal Records, een van de eerste onafhankelijke raplabels in France. De legendarische duo Lunatic (Booba en Ali) waren zelfs te zien met het merk Wrung in hun videoclip.

Wrung een emblematische slogan: "Make Art Not War".

De naasten van het merk Wrung hebben een gemeenschappelijke passie voor Graffiti en de Parijse stadscultuur. Al snel vond het Franse merk legitimiteit binnen de graffiti- en straatartiestengemeenschap.

Het merk heeft in zijn bestaan samengewerkt met talrijke graffitikunstenaars, schilders, fotografen, tatoeëerders, illustratoren en grafisch ontwerpers, met acties zoals de liefdadigheidstentoonstelling "Make Art Not War" die 100 Franse en internationale kunstenaars samenbracht.

WrungHet streetwear merk bij uitstek

Als pionier in streetwear op France heeft Wrung alle trends van deze cultuur beleefd, gezien en eraan bijgedragen, van sportkleding tot baggy mode, van soberheid tot kleurrijke all-over prints, en van devan soberheid tot kleurrijke all-over prints, van luipaardprints tot "Tie & Dye", van geborduurde teddy's tot technische jasjes, van rauwkartonnen jeans tot joggers. Wrung was een van de eerste merken die zich specialiseerde in teddy's, een van de eerste labels die bobsleeën herintroduceerde, of honkbalshirts opnieuw ontwierp.

De meeste modellen die tegenwoordig door Wrung op de markt worden gebracht zijn vaak klassiekers van het merk, die al in de jaren '90 zijn uitgebracht en opnieuw zijn aangepast aan de huidige smaak.