EDWIN Heren Jeans

EDWIN, is een Japans kledingmerk dat in 1947 werd opgericht onder de naam Tsunemi Yonehachi shop. Edwin Co. Ltd. Het merk legt zich voornamelijk toe op de vervaardiging van jeans (denim). Ontdek zonder verder nadenken de nieuwste collectie jeans, street en casual kleding van het merk EDWIN.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

EDWIN is een vooruitstrevend denimmerk dat Japanse oorsprong, vakmanschap en expertise combineert met een eigentijdse Europese vision en attitude.

Het merk EDWIN haalt inspiratie uit muziek, kunst en internationale lifestyle om hun denim en casual wear collectie te creëren. Ter informatie, Edwin was de eerste fabrikant op Japon die de stone-wash techniek gebruikte.

EDWIN het japanse premium denim merk

Het Japanse label EDWIN laat zich inspireren door alles wat met denim en non-denim te maken heeft, met inspiratie uit het dagelijks leven, de stedelijke straatcultuur, surfen en skateboarden, en traditionele en hedendaagse denim. De gastartiesten, dj's en samenwerkingen rond het merk EDWIN zijn diepgaand en divers; of ze nu de stedelijke motorfietscultuur, tatoeagekunst, DIY-punk graphics of de elektronische muziek- en rave-scènes van Londen, Antwerpen, Parijs en Berlijn vieren. De melange is modern, eclectisch en interessant; een moeiteloze melange van hun rijke verleden, gecombineerd met een toekomstgerichte benadering van wat ze doen.

EDWIN Europa: op de straat geïnspireerde denim en casual collecties

Edwin Europa heeft een garderobe gecreëerd die sterk geïnspireerd is op de essentie van seizoensgebondenheid, met zomerkleuren en sterke prints die de vorige seizoenen herhalen.

Naast de meest vooruitstrevende seizoensgebonden stijlelementen zijn bestsellers opgefrist om de collectie een sterke commerciële basis te geven. Ze werden ook vergezeld door een sterke selectie van de alomtegenwoordige iteraties en t-shirts en sweatshirts met grafische prints van het merk. Ten slotte heeft EDWIN Europe, zoals gebruikelijk, bij de ontwikkeling en het ontwerp van deze collectie samengewerkt met verschillende kunstenaars.

Vandaag de dag maakt het merk EDWIN zijn jeans met eigen selvedge stoffen en biedt het een unieke creatieve vision.

Het is een jeansmerk dat in de hele wereld wordt erkend om zijn kwaliteitswaarden, een unieke know-how die wordt gerealiseerd door gepassioneerde mensen, en dat alles in een prijsklasse die voor het grootste aantal mensen toegankelijk is. Het merk EDWIN blijft gepositioneerd als premium denim merk met prachtige ready-to-wear stukken!

Vind het merk EDWIN op Sneakin en in onze winkel in Parijs.