Bombers Originalhet merk van de trendy jassen

Ontdek de collectie jassen en blousons Bombers Original. Het Amerikaanse merk bij uitstek. Grote keuze aan maten en modellen ✓ Levering rapide en gegarandeerd de beste prijs!
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bombers Originalhet must-have merk van Bombers

Van het militaire uniform tot de fetisjjas van sterke koppen, de Bomber is voortdurend geherinterpreteerd zonder ooit zijn prachtige uitstraling te verliezen. Een plicht van herinnering die Bombers Original® met een point van eer te vieren sinds het begin.

Het gelijknamige merk "flight jacket" is natuurlijk een referentie geworden in de hele wereld, dankzij zijn modellen die even tijdloos als onmisbaar zijn. Het kledingmerk Bombers Original profiteert van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Dat maakt het zo bekend in de hele wereld.

Bombers OriginalEen historisch merk van het Amerikaanse leger

Sinds zijn creatie in de jaren 1950 heeft de emblematische jas Bombers Original de decennia doorstaan zonder een kreukel te krijgen. De modellen "MA-1" en "B15", die eerder voor technische behoeften dan voor stilistische wensen werden ontworpen, werden aanvankelijk ontwikkeld voor gevechtspiloten van de Amerikaanse marine en luchtmacht.

De kenmerken van zijn ontstaan: warm om het weer buiten en binnen een onverwarmde cockpit aan te kunnen, court niet te hinderen op de schietstoel, gevoerd met een leren riem.schietstoel, bekleed met oranje nylon om beter opgemerkt te worden bij een crash, en tot slot voorzien van de beroemde zak zipp op de mouw voor kaarten en pennen. En dat was zonder te rekenen op een grootschaliger succes, want deze "flight jackets" werden al snel ware lustobjecten.

Vandaag de dag is de traditie van het pilotenjack nog springlevend en nog steeds een populair modeaccessoire voor vele generaties. Depopulariteit van de Bomber is nog steeds groot. Op point zijn de meest uiteenlopende culturen er dol op en maken ze er een identiteitskenmerk van.

Deze jas werd geadopteerd door Mods en Vietnam-veteranen, maar ook door Hollywoods bekendste sterren zoals James Dean, Tom Cruise in Top Gun en Steve McQueen, en vond ook zijn weg naar de hiphopscene dankzij Dr. Dre en 2Pac. Een tijdloze jas die jaren meegaat!

Koop een jas Bombers Original

Een pilotenjack kopen van Bombers Original garandeert een strak design, een gewatteerde voering, een zakje zipp op de mouw, en ribbels aan de manchetten en de taille. Een magische formule die vandeze jas een mode-icoon heeft gemaakt waaraan Bombers Original ® trouw blijft.

Originele Mannen Zwart

Het origineel, het pure, hier is de bomber helemaal in soberheid en eenvoud, maar zonder de stijl te vergeten! Deze jas voor heren is verkrijgbaar in zwart, grijs, bordeaux, taupe, rood of marineblauw, er is voor ieder wat wils! Druk je stijl en smaak uit met deze Bombers Original!

Nieuwste collectie Bombers Originals

Vandaag de dag speelt het merk de veelzijdigheidskaart en jongleert tussen effen en camouflage, nylon en fluweel, street-wear codes en verfijning. Het merk Bombers Original vindt zichzelf met elk seizoen opnieuw uit en bedenkt stukken met karakter die flirten met trends, met behoud van de traditionele details van Amerikaanseleger- en werkkleding.Elke collectie mengt liefde en knowhow in modellen die voor iedereen (zelfs de allerkleinsten) zijn ontworpen.

Ook dit seizoen breidt Bombers Original zijn aanbod uit door de meeste iconische modellen van het Amerikaanse leger voor te stellen, in een vernieuwde versie vintage (aviatorjacks, veldjacks, dekjacks, parka's, enz.) waarbij materialen en afwerkingen altijd in harmonie zijn....) waar materialen en afwerkingen meer dan ooit van hoge kwaliteit zijn. En het verhaal Bombers Original® is niet van plan om daar te stoppen.

Ontdek en kies de jas die het beste bij uw stijl past en profiteer van de knowhow en kwaliteit van het referentiemerk Bombers Original!