HOLUBAR Parka, Jassen en Donsjassen voor Heren

Ontdek de collectie jassen en parka's Holubar. Grote keuze aan maten en modellen ✓ Levering rapide en beste prijs gegarandeerd!Holubar is een pioniersmerk van outdooruitrusting dat technische, warme en waterdichte kleding biedt in een vintage en verfijnde stijl.
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Holubar het outdoor donsjack en parka merk

Holubar is een merk opgericht in Colorado in 1947. Het merk werd oorspronkelijk ontworpen om technische kleding te leveren voor bergbeklimmers, gimmers en reddingsteams. Holubar heeft in de loop der jaren zijn reputatie opgebouwd als een van de belangrijkste Noord-Amerikaanse merken in de outdoorkledingindustrie .

Achter het merk Holubar zit een duo,Alice en Roy Holubar. Ze ontmoetten elkaar in de jaren dertig op de universiteit van Colorado en konden geen jassen en parka's vinden die pasten bij hun gedeelde passie voor boomklimmen. Na de oorlog vonden ze voorraden nylon en begonnen ze in 1946 dekbedden te maken, gevolgd door nylon jassen en een reeks wandeltassen .

Holubar Het bedrijf was het eerste merk ter wereld dat nylon (teruggewonnen uit parachutedoeken) combineerde met dons in slaapzakken .

In de jaren tachtig was Holubar zeer succesvol met zijn kleurrijke donsjacks. HetAmerikaanse merk bleef niet onopgemerkt op de skipistes. In die tijd waren deze donsjacks een must: ze waren het onmisbare accessoire om je look jaren 80 winteroutfit compleet te maken.

Voor de goede orde:het merk Holubar is begonnen in een bescheiden werkplaats en vervolgens in een kleine winkel in Boulder, het Amerikaanse buitensportmekka in Colorado.Tegenwoordig is Boulder een van de paradepaardjes van het merk.Geproduceerd oporigine voor het Amerikaanse leger in de jaren 1960, isde Holubar Boulder jas een iconisch kledingstuk voor mannen .

Vandaag de dag is Holubar Mountaineering een wereldberoemd merk met een wereldwijd bereik.

HolubarHet iconische Amerikaanse outdoor merk maakt een comeback

Sinds 2010 heeft de Italiaanse Alberto Raengo (exBlauer en RefrigiWear), een liefhebber van textiel en outdoor, het merk overgenomen om het een tweede leven te geven. Vandaag de dag wordt de collectie gedistribueerd door 500 retailers wereldwijd, en wij zijn trots om dit iconische outdoor merk op Sneakin.fr te distribueren.

Wist u dat het merk dit jaar zijn 70e verjaardag viert? Voor dit nieuwe seizoen brengt het merk Holubar de iconische parka terug die zijn geschiedenis schreef, de Deer Hunter, die te zien was op de schouders van Robert De Niro in de film "Journey to the Edge of Hell" uit 1978.

Holubar is een premium merk met donsjacks vanaf 450 euro, parka's vanaf 600 euro. Val dit seizoen vooreen modernelook gecombineerd met hoge techniciteit .De jassen, jacks en parka's Holubar zijn perfect om de grijze winter en herfst op te fleuren en tegelijkertijd warm te blijven in een product van hoge kwaliteit.