Trainers Karhu

Ontdek de collectie Basket en Sneakers Karhu . De retro-running geïnspireerde Karhu Fusion 2.0 is een van de toonaangevende silhouetten van het Finse merk. De Sneakers Addict waardeert de constructie en afwerking. Dit is een sneaker die zowel robuust als stijlvol is. De autres trainers van Karhu zijn de Aria 95 en Legacy 96. Ontdek snel het merk Karhu op Sneakin.fr Modellen met zorg geselecteerd ✓ Levering rapide en beste prijs gegarandeerd!
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Karhuhet merk sneakers uit Finland

Het merk Karhu werd in 1916 opgericht als een Fins merk dat destijds bekend stond als Ab Sport Artiklar. Gespecialiseerd in de productie van heren- en damesschoenen, werden pas in 1920 de naam Karhu (wat in het Fins "Beer" betekent) en het berenlogo gebruikt.

In die tijd vervaardigde het merk schijven en speren voor professionele atleten. Durant dat jaar 1920 was het merk zelfs de officiële uitrusting van de "Flying Finns" op de Olympische Zomerspelen.

De premier atleet die de schoenen van het merk droeg Karhu was de Fin Paavo Nurmi. Hij won in totaal negen gouden medailles op de Olympische Spelen tussen 1920 en 1928. Het Finse merk domineerde de Olympische Spelen van Helsinki in 1952 met 15 gouden medailles.

De internationale reputatie van Karhu op het gebied van technische expertise heeft het tot de premier fabrikant mondial van sportschoenen gemaakt.

Wist u dat Karhu zijn handelsmerk met drie strepen heeft verkocht aan een inmiddels bekend sportschoenenbedrijf in Herzogenaurach, dat het nog steeds gebruikt. Zie je het nog steeds niet? Het is het merk adidas. Het logo met de drie strepen werd verkocht voor het schamele bedrag van 1600€ + twee flessen goede whisky.

Vervolgens registreerde Karhu officieel zijn beroemde M symbool, afgeleid van het woord "Mestari", wat "champion" betekent in het Fins. De samenwerking van Karhu Research &Design met de Universiteit van Jyväskylä leidde in 1986 tot de ontwikkeling van de "Fulcrum"-technologie. Deze nieuwe techniek moet het mogelijk maken efficiënter te werken.

Ook nu nog is het merk herkenbaar aan het sterke berensymbool.

Karhu Vandaag de dag biedt het merk een breed scala aan schoenen lifestyle die zeer populair zijn bij sneakers verslaafden. De best verkochte trainer is de Fusion 2.0

Sneakers Karhu Fusion 2.0

Het is het vlaggenschip van het merk Karhu. De Karhu Fusion 2.0 trainer is de verbeterde versie van de iconische Fusion schoenen. Een van de meest populaire paren voor hardlopen in 1996.

Om dit silhouet nieuw leven in te blazen, haalden ze de ontwerper vanorigine erbij en creëerden ze schoenen met de nieuwste technologie en kenmerkende touwveters.

Wij houden van de look modern, lifestyle en straatstijl. De gebruikte materialen zijn altijd premium, met het gebruik van suède, varkensleer, glad leer en mesh. De 4 plastic banden met banden aan de zijkanten bieden een origineel en verzorgd ontwerp. Voor een ongedwongen look in het dagelijks leven, neem de sneakers Fusion 2.0 van Karhu.

We houden van de kleuren, die altijd erg goed gedaan zijn. Ontdek meteen alle schoenen Karhu Fusion 2.0 in verschillende kleuren.