Rugzak Invicta aan de beste prijs

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Invicta Rugzak, Bagage & Tassen

Het rugzak- en bagagemerk INVICTA onthult zijn nieuwe collectie. Het Italiaanse merk Invicta is vooral de manifestatie van het verlangen naar een nieuw leven.

De nieuwe SS21 collectie drukt een nieuw tijdperk uit voor het merk Invicta.

De stijlen en geruststellende elementen die de herkenbare kenmerken van het merk vormen, worden geactualiseerd. Look en moderner en eigentijdser design, met deze nieuwe rugzakcollectie versterkt het merk Invicta zijn coole karakter!

Invicta het ecologisch verantwoorde rugzakmerk

INVICTA streeft niet alleen naar nieuwigheid en moderniteit in zijn tasontwerp, maar ook met een verantwoord oog. INVICTA zet zich in voor een duurzamere productie en maakt actief een verschil door milieuvriendelijke materialen te gebruiken die worden verkregen door de verwerking van PET.

De collectie ICON SS 2021 wordt daarom hoofdzakelijk geproduceerd met stoffen die voor 100% uit gerecycleerde synthetische vezels bestaan.

Ontdek een breed scala aan rugzakken op Sneakin Invicta. Het merk tassen ultra bestendig, praktisch en kleurrijk. De rugzakken van het merk Invicta zullen snel uw beste metgezel in het leven worden.

De rugzakken Invicta - assortiment Solid

De lijn Solid onderstreept, in zijn vele variaties, de veelzijdigheid van de stof Poly 900, die speelt met texturen en kleuren en een uitgesproken interpretatie geeft van de historische essenties van Europa.

Rugzak Invicta - Cat range

Met de Chat-rugzak heeft Invicta gezorgd voor wie elke dag in de stad leeft, als een echte urban explorer. Een praktisch en essentieel ontwerp, met zakken voor de laptop en de waterfles, maar met verfijnde details en gemaakt van stoffen verkregen uit PET-recycling. Details zoals de geborduurde patch die de Chat-rugzak een unieke stijl geven, maar met een eenvoudig ontwerp, zoals de traditie Invicta. Een traditie die in staat is zichzelf te vernieuwen, in het heden te leven en naar de toekomst te kijken.