Jogging Project X Paris Essentials

Jogging Project X Paris Essentials

Beginnend op: € 50,37

€ 40,29

-20%
jogging Project X Paris Essentials: de must-have voor urban fashion van het beroemde merk Project X Paris.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,37

€ 40,29

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jogging Project X Paris Essentials

De Jogging Project X Paris Essentials is een must-have voor urban fashion fans. Ontworpen door het beroemde merk Project X Paris, geeft deze jogging je een stijl die zowel trendy als casual is.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze jogging zowel comfortabel als duurzaam. De slanke pasvorm verbetert je figuur en geeft je veel bewegingsvrijheid. Perfect voor je sportsessies of dagelijkse vrijetijdskleding.

Het ontwerp van deze jogging is zowel modern als tijdloos, met het iconische Project X Paris logo op de dij. De klassieke zwarte kleur maakt hem makkelijk te combineren met elke outfit. Combineer hem met een t-shirt en sneakers voor een look streetwear of met een sweatshirt en enkellaarsjes voor een meer sophisticated look.

Deze jogging is ook praktisch, met zijzakken met rits om je sleutels of telefoon veilig in op te bergen. Bovendien heeft hij een elastische tailleband met een trekkoord voor een perfecte pasvorm.

Jogging Project X Paris Essentials is een must-have voor de garderobe van elke man. Mis deze must-have van Project X Paris niet en voeg hem nu toe aan je collectie. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en past bij alle stijlen en lichaamsvormen. Bestel hem vandaag nog en kies voor een trendy en comfortabele look met Jogging Project X Paris Essentials.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2140150_PMW
Kleur pmw
Kleur Oranje
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene