Houten letter c kind Playshoes

Houten letter c kind Playshoes
€ 3,59
Geef je kind de houten letter Playshoes voor een stimulerend en creatief cadeau van het merk dat de voorkeur heeft van junioren.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Houten letter c kind Playshoes

De houten letter voor kinderen Playshoes is het perfecte cadeau om de verbeelding en creativiteit van je kind te stimuleren. Gemaakt door het gerenommeerde merk Playshoes, is deze houten letter ontworpen voor kinderen van alle leeftijden, maar vooral voor junioren.

Met zijn felle kleuren en leuke patronen zal deze houten letter een leuke en decoratieve toets geven aan de slaapkamer van je kind. Hij kan niet alleen worden gebruikt om een plank of ladekast te versieren, maar ook als ondersteuning bij het leren van het alfabet of bij het schrijven van woorden en zinnen.

De Playshoes houten kinderletter is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de duurzaamheid en veiligheid voor kinderen gegarandeerd is. Bovendien is hij licht van gewicht en makkelijk te hanteren, waardoor het ideaal speelgoed is voor kleine handjes. Je kind kan zich dus vermaken met het verplaatsen en verkennen van de letter zonder risico op verwondingen.

Naast leuk speelgoed is deze houten letter ook educatief. Het helpt je kind om te leren terwijl het plezier heeft, het ontwikkelt zijn fijne motoriek, observatievermogen en creativiteit. Het kan ook worden gebruikt als leermiddel om je kind letters en woorden te helpen herkennen.

De houten letter voor kinderen Playshoes is een hoogwaardig, veelzijdig product waar je kind zeker van zal houden. Geef ze deze houten letter om ze de kans te geven zichzelf te ontdekken en uit te drukken terwijl ze hun vaardigheden ontwikkelen. Het is het perfecte cadeau voor een verjaardag, Kerstmis of een andere speciale gelegenheid. Wacht niet langer en geef je kind de houten letter Playshoes voor een leuke en lonende leerervaring.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-403
Kleur oranje
Kleur Oranje
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1