Houten letter v kind Playshoes

Houten letter v kind Playshoes
€ 3,59
Ontdek de houten letter V voor kinderen Playshoes, een leuk en leerzaam accessoire voor junioren. Topkwaliteit gegarandeerd!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Houten letter v kind Playshoes

De houten V kinderletter van Playshoes is een leuk en leerzaam accessoire voor jonge kinderen. Hij is gemaakt van hoogwaardig hout en is zowel stevig als licht van gewicht, perfect voor nieuwsgierige kleine handjes. Het V-vormige ontwerp is speciaal ontworpen om de verbeelding en creativiteit van de allerkleinsten te stimuleren.

Deze houten letter is ook een uitstekend leermiddel voor kinderen van junior jaar. Ze kunnen de letter V op een leuke en interactieve manier leren herkennen en schrijven. Je kunt er woordspelletjes mee spelen, kinderkamers mee versieren of woorden mee maken door verschillende letters te combineren.

De houten letter V voor kinderen Playshoes is niet alleen educatief, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het kleurrijke, aantrekkelijke ontwerp maakt het een origineel en trendy decoratief element. Het voegt een vleugje charme en persoonlijkheid toe aan elke kamer.

Dit product is ook milieuvriendelijk, want het is gemaakt van hout uit duurzame bronnen. Het is veilig en niet giftig, waardoor het een ideale keuze is voor kinderen.

Geef je kind speelgoed dat zowel leuk als leerzaam is met de houten V kinderletter Playshoes. Het is een geweldig cadeau voor verjaardagen, vakanties of gewoon voor het plezier van spelen en leren. Stimuleer de verbeelding en vaardigheden van je kind met dit schattige accessoire van Playshoes.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-423
Kleur rood
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1