Houten letter l kind Playshoes

Houten letter l kind Playshoes
€ 3,59
Geef je kind een speels tintje met de houten letter 'L'enfant Playshoes' van Playshoes. Ideaal om te versieren junior.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Houten letter l kind Playshoes

De houten letter "L'enfant Playshoes" is een uniek product dat een speels tintje zal geven aan de slaapkamerdecoratie van je kind. Gemaakt door Playshoes, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten voor kinderen, is deze letter speciaal ontworpen voor junioren.

Deze letter is gemaakt van hoogwaardig hout en is zowel sterk als licht, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is door de kleine handjes van je kind. Hij heeft het perfecte formaat om aan de muur te hangen of op een plank te zetten en de neutrale witte kleur past bij elke decoratiestijl.

Maar wat deze houten letter echt speciaal maakt, is zijn leuke ontwerp in de vorm van een kind. Je kind zal het geweldig vinden om ernaar te kijken, hem aan te raken en ermee te spelen. Het zal een vleugje fantasie en verbeelding toevoegen aan de slaapkamer van je kind.

Deze houten letter is ook een uitstekend leermiddel. Je kind kan zich vermaken met het herkennen van de verschillende lichaamsdelen van het kind die op de letter zijn getekend, terwijl het de fijne motoriek ontwikkelt door de letter vast te pakken.

Naast een decoratief object en een leermiddel is deze houten letter ook milieuvriendelijk. Hij is gemaakt van duurzame materialen, niet giftig en veilig voor je kind.

Geef je kind de houten letter "L'enfant Playshoes" om een vleugje fantasie en originaliteit toe te voegen aan hun slaapkamer. De letter is ook een ideaal cadeau voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Bestel nu de jouwe en laat je fantasie de vrije loop!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-412
Kleur rood
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1